Speedway sarokkanapé
Speedway sarokkanapéSpeedway sarokkanapéSpeedway sarokkanapéSpeedway sarokkanapéSpeedway sarokkanapé

Speedway sarokkanapé ágyazható

269900 Ft

Ágyazható sarokkanapé, igényes kivitelben, praktikus funkciókkal. Fehér textilbőrből és minőségi szürke szövetből készült a sarokkanapé. Rendelkezik ágyneműtartóval és ágyazható résszel is. Relax funkciója nagyon nagyfokú kényelmet biztosít a mindennapokban. Állítsa be relax fejtámláit, ahogy Önnek a legkényelmesebb és élvezze a pihenést! Outlet áruházunkban pár darab érkezik a bútorokból, típusonként, így csapjon le erre a szuper sarokkanapéra most! Bővebb leírásért görgessen lejjebb az oldalon!

Leírás

Speedway sarokkanapé, relax funkció, ágyazható.

Áruházunkban rendkívül nagy választékkal kaphatóak különféle sarokkanapék. Személyesen közel 200 féle sarokkanapé közül válogathat kedvére. A Speedway sarokkanapé egyik népszerű termékünk, mely több funkcióval is bír, és rendkívül kényelmes is egyben.

Anyagát illetően az ülőrész erős szövésű, német minőségi szövetből készült.

A ülőrész és a háttámla szürke színű, a fehér rész minőségi textilbőrből van. Színe miatt nagyon népszerű és sokan választják otthonukba ezt a fajta sarokkanapét. Ez érthető, merthogy a színek jól kiegészítik egymást, és egy világosabb vagy sötétebb színekkel rendelkező nappaliba is kiváló döntés. A szivacsos ülőrész ideális keménységű nem túl puha és nem is kemény.

De térjünk rá a Speedway sarokkanapé funkcióira, mert van belőlük jó pár! Ahogy a fotókon is látható rendelkezik a bútor relax fejtámlákkal, ez igen jól jön egy fárasztó nap után beesni a tv elé, esetleg egy jó könyvbe belemerülni. A fejtámlák több fokozatba állíthatóak, itt mindenki megtalálja a számára kényelmes fokozatot. Rendelkezik a bútor ágyneműtartóval, valamint ággyá is alakítható szükség esetén, így valóban univerzális sarokkanapéról van szó.

Személyesen is van lehetőség eljönni üzletünkbe, megnézni és kipróbálni a bútorokat. Nyitva vagyunk hétfőtől-szombatig. Nyitva tartásunk ideje itt található Tapasztalt kollégáink segítenek megtalálni azt a bútort, ami legjobban megfelel elképzelésének. Nálunk nem kell várakozni a bútorokra, azonnal szállíthatóak a készleten lévő darabok. A kiszállítás nálunk országosan lehetséges, 10 napon belül tudjuk ezt vállalni. A kiszállítást tapasztalt kollégáink végzik, nagy gondossággal és odafigyeléssel.

Fontos megjegyezni, hogy mivel outlet bútorüzlet vagyunk, így a legtöbb esetben minden bútortípusból egy-két darab érkezik hozzánk. Az weboldalunkat igyekszünk viszonylag rövid időn belül frissíteni, ha új áru érkezik hozzánk. Vannak akciós sarokkanapéink is, ezeket viszonylag hamar tudjuk értékesíteni kiemelten kedvező ár-érték arányuk miatt.

Célunk, hogy hosszú éveken át örömmel használja a nálunk vásárolt bútorát! Üzletünkben a minőség elérhető árral párosul, ezért sokan visszajárnak hozzánk legnagyobb örömünkre.

Kollégáink várják hívását, érdeklődését!

mérete: 225 cm x 260 cm

X