sarokgarnitúra, állítható fejtámlákkal
Torino L-alakú sarokgarnitúrasarokgarnitúra, állítható fejtámlákkalsarokgarnitúra, állítható fejtámlákkalTorino L-alakú sarokgarnitúra

Torino L-alakú sarokgarnitúra

339900 Ft

Jobbos állású sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve. Nagyon kényelmes ez a bútor, hiszen a háttámlája és a fejtámlái is állíthatóak, így maximalizálhatja a kényelmes alátámasztást a hátának és fejének. Ne feledje, minden bútorunk korlátozott számban kapható, így érdemes érdeklődni az aktuális készletről.

Leírás

Torino L-alakú sarokgarnitúra állítható háttámlákkal és fejtámasszal.

Az L-alakú sarokgarnitúra méretei és tulajdonságai mellett a kivitelezők odafigyeltek a legapróbb részletekre is. Gondolok itt a háziasszonyok szempontjából fontos tisztán tarthatóságra. Lábai éppen olyan magasak, hogy kényelmesen elsuhanjon alatta a felmosófa, így a mindennapi higiénia megoldott. Stabilak és biztonságosak is, ezért gyermekeink, unokáink bátran ficánkolhatnak, ugrándozhatnak tetején elmozdulni minden kétséget kizáróan nem fog. Stílusban tökéletesen illenek bútorunk különleges külleméhez, sőt a lábak formái ki is emelik egyedi szépségét. A Torino L-alakú sarokgarnitúra ülőfelületén lévő dísz varrásokkal még erősebb és biztosabb támaszkodásban lehet részünk. Ívei és kialakítása a magas színvonalat képviseli. Személyes döntésünk és igényünk alapján kreatívan díszíthetjük kisebb -nagyobb díszpárnákkal, egyedi mintázatú pléddel, takaróval. Mérete alapján lakások és házak nappalijában is rendkívüli ékszere lesz miliőnknek. Helyet és teret biztosítva számára egy varázslatos központi színterévé válhat otthonunknak. Felejthetetlen élményt nyújtva az egész családnak. Képzeljünk el egy borús vasárnap délutáni közös mozizást családtagjainkkal. Higgyék el hely fog jutni bőven.

Várjuk a készlet erejéig a kedves vásárlókat, kapcsolat!

További sarokgarnitúra készleteinket itt tekintheti meg.

 

További információk

ágyazható

ágyazható

ágyneműtartó

ágyneműtartós

X