L-alakú sarokülő garnitúra
L-alakú sarokülő garnitúraL-alakú sarokülő garnitúraL-alakú sarokülő garnitúra

Valine L-alakú sarokülő garnitúra

279900 Ft

L- alakú sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

Mérete és szélessége éppen olyan nagyságokkal bír, mely alkalmas nagyobb és kisebb terekhez egyaránt. Ezáltal elképzelhetjük bútorunkat a nappalinkban egy csodálatos szép pihe-puha szőnyegen ahogy otthonunk ékszerévé válik. Kisebb lakásokban is vidámságot és különlegességet varázsol otthonunkba. Színei tökéletesen harmonizálnak egymással, valamint ebben a kettős színhatásban rejlik különlegessége. Ülőfelülete és háttámla részén lévő óriási párnái segítségével egy varázslatosan kényelmes ülőgarnitúra. Kartámlái segítségével azonnal megtaláljuk majd a legpihentetőbb testhelyzetet és meghitt pillanatainkat. Lábai észrevétlenül biztosítják a maximális támaszkodást és a legmegbízhatóbb stabilitást bútorunk számára. Megnyugtató hiszen vidám bútorunk tetején gyermekeink is jó kedvel ugrándozhatnak majd, így nem kell félnünk attól, hogy elmozdul vagy elcsúszik alattuk. Hosszított része alkalmas az elnyújtózásra és a vasárnap délutáni elszendergésre, azonban érdemes vigyázni mert nehéz lesz kikelni belőle és elbúcsúzni ettől a varázslatos kényelemtől. Tökéletes társa lesz napjainknak, érdemes kipróbálni.

Az akció kizárólag a készlet erejéig tart! Ne maradjon le róla!

Várjuk szeretettel érdeklődőinket személyesen bútoráruházunkban.

 

Az akció kizárólag a készlet erejéig érvényes.

 

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődését telefonon vagy személyesen is!

Kategória:

Leírás

Valine L-alakú sarokülő garnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

Nagyon kényelmes a Valine L-alakú sarokülő garnitúra, meglátja és megszereti, extra jó és finom kényelemmel.

Az akciós ár a készlet erejéig érvényes, ne maradjon le róla.

Világos szürke színe kellemes és passzív marad környezete mellett, kiválóan alkalmazkodik a sötétebb bútorokhoz, de egyaránt a világosabb falszínhez vagy burkolatokhoz is. Személyre méretezett terek és igények alapján elhelyezhető kisebb lakások központi színterén, például nappalinkban körbejárható ülőgarnitúraként. Természetesen nevéből is eredően sarok ülőgarnitúraként egy csendes, nyugalmas sarok kellemes megpihentető bútoraként is használhatjuk. Háttámláinak dőlés szöge és támaszkodása mennyei pillanatokban részesíthet bennünket, mely kiegészíthető a relax fejtámláival. Emellett még az ágyazható tulajdonsága igazán közkedvelt vásárlóink körében, hiszen praktikusan és könnyedén megoldható szeretteink, barátaink vendégül látása. Feledhetetlen élményben és kifogástalan kényelemben részesülünk majd. Ágyneműtartó része alkalmas a kényelmes és gyors ágyazáshoz, valamint az ehhez szükségek kellékek tárolására. Fantáziánkra van bízva, ám amennyiben szeretnénk és igényünk lenne rá a Valine L-alakú sarokülő garnitúra tökéletesen színesíthető és feldobható még egy színes díszpárnával, szép cifra ágytakaróval, pléddel. Csalódást nem fog okozni, érdemes kipróbálni.

A készlet erejéig tart az akció! Fontos, hogy a nálunk kiállított bútorok azonnal szállíthatóak. Az egész országban vállaljuk a bútorok kiszállítását és akár az összeszerelését is. Érdeklődjön személyesen vagy telefonon elérhetőségünk valamelyikén.

Méret: 210 x 255

 

 

X