170517BU Budapest u-alakú bőr ülőgarnitúra
170517BU Budapest u-alakú bőr ülőgarnitúra170517BU Budapest u-alakú bőr ülőgarnitúra170517BU Budapest u-alakú bőr ülőgarnitúra

170517BU Budapest u-alakú bőr ülőgarnitúra

425900 Ft

170517BU Valódi bőrből készült Budapest u-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

Bútoráruházunkban azonnal szállítható ülőgarnitúrák közül tud vásárolni! Elérhetőek vagyunk mindennap!

Sajnos ez a termék jelenleg beszerzés alatt áll, jelenleg nincs kiállított, megtekinthető belőle.

 

mérete: 175 x 295 x 145 cm

Szeretettel várjuk ülőgarnitúra outlet áruházunkban, ahol kb. 250 db. azonnal szállítható bútor közül tud választani.

Leírás

Valódi bőr u-formájú ülőgarnitúra

Áruházunk outlet jellege miatt érdemes személyesen vagy telefonon érdeklődni a kiszemelt bútor iránt, hiszen a weboldalon tájékoztató jelleggel töltjük fel a termékeket és a készlet folyamatos változása miatt nem tudjuk garantálni, hogy aktuálisan elérhető-e az adott garnitúra. A készlet a feltöltés időpontjában 100%-os mértékben elérhető és megvásárolható. Az árak a weboldalon feltüntetett és az áruházban kiállított bútorok áraival teljes mértékben azonos, így az akciós ár teljes mértékben megfelel a valóságnak. Bútorainkat Németországból importáljuk és a hatályos törvény szerinti garancia érvényes a termékre, termékeinkre.

Az ülőgarnitúrák árai a készlet erejéig érvényesek! Árváltozás, trükközés, kisbetűs rész nálunk nincs!

Ez az 170517BU Valódi bőrből készült Budapest u-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval van szerelve. Hogy ez miért jó? Nagyon jól tud jönni akkor mikor vendégeink vannak és este már nincs kedvük vagy energiájuk elmenni, de akkor is jól jön ha nem szeretnénk matraccal bajlódni, azt fújni illetve mindig pakolni. Sokszor egy plusz fekvőhely felbecsülhetetlen tud lenni. A krém színe miatt nagyon jól megy a világosabb falszínnel rendelkező nappalikba. Bútorainkat Németországból importáljuk és a hatályos törvény szerinti garancia érvényes a termékre, termékeinkre. A hölgyek kedvence e darab szóval ha meg szeretnéd lepni a barátnőd / feleséged ez remek ötlet lehet. nagyon kényelmes és idomul a test vonalaihoz. Az ember észre sem veszi úgy telnek rajta heverve a percek, az órák.

A valódi bőr luxusérzetet kölcsönöz neki, és valóban ez egy luxus darab, ami megéri az összes forintot.

Nem kell aggódni, időtálló, örökös darab ez, amit még akár a gyerekek is használhatnak. Bútoráruházunkban azonnal szállítható ülőgarnitúrák közül tudsz vásárolni immár sok éve már! Mérete e csodás kanapénak: 175 x 295 x 145 cm. Szeretettel várunk téged is ülőgarnitúra outlet áruházunkban, ahol kb. 250 db. azonnal szállítható bútor közül tudsz szemezgetni és megtalálni a nagy őt.

Áruházunk outlet jellege miatt érdemes személyesen vagy telefonon érdeklődni a kiszemelt bútor iránt, hiszen a weboldalon tájékoztató jelleggel töltjük fel a termékeket és a készlet folyamatos változása miatt nem tudjuk garantálni, hogy aktuálisan elérhető-e az adott garnitúra. A készlet a feltöltés időpontjában 100%-os mértékben elérhető és megvásárolható. Az árak a weboldalon feltüntetett és az áruházban kiállított bútorok áraival teljes mértékben azonos, így az akciós ár teljes mértékben megfelel a valóságnak. Az ülőgarnitúrák árai a készlet erejéig érvényesek! Árváltozás, trükközés, kisbetűs rész nálunk nincs! Kérjük érdeklődj telefonon a pontos készletről. Ha szeretnél egy minőségi kanapét lakásodban tudni akkor minket érdemes keresni, minőséget kínálunk a legjobb áron immár sok éve már, válassz minket bizalommal!

További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

X