sarokülő garnitúra
sarokülő garnitúrasarokülő garnitúrasarokülő garnitúrasarokülő garnitúra

7571 sarokülő garnitúra

219900 Ft

7571 sarokülő garnitúra, jobbos állású kialakításban. Mosható szövettel kárpitozott bútor.

Mérete: 340 cm x 200 cm

Tüzes színe igazán felpezsdítő, mindezt divatos és egyedi stílusba öltöztetve. Modern formája ragyogó kényelmet nyújt gazdájának. Mélysége, nagysága, szélessége mind kifogástalanul harmonizál az íves háttámlával és a varrásokkal díszített felülettel. Jobbos állásban elérhető a készlet erejéig. Relax fejtámlái már csak a hab a tortán. Szeretettel várjuk személyesen bútoráruházunkban. Jöjjenek!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

7571 sarokülő garnitúra, amivel nem számolod el magad

Nem kell mindig a fantázia vagy a mozi világába kalauzoló név. A 7571 sarokülő garnitúra maga a megtestesült fantázia, a vörös szőnyeges álmok megvalósulása. Ez a kanapé a legextrább divatlapok cover-fotózásainak kelléke. Képzeld csak el, ahogyan a Te lakásodban elevenedik meg a legrangosabb kifutók világa: ahol csakis azok lehetnek jelen, akikkel mindenképpen számolni kell!

Válaszd a 7571 sarokülő garnitúrát, és ennek nem kell majd utána számolnod: a Te kanapéd és az általa lenyűgöző otthonod mindenképpen felhelyez a térképre! A 7571 éppen olyan jelentős stílusikon, mint amilyen hatalmas méretei vannak. Ráadásul ez egy igazi, luxus relaxációs központ is egyben, hiszen elég csak ránézned, és láthatod: minden elemében kényeztetésre termett. Relax fejtámlái,hatalmas fekvőfelületei egy elegáns, mégis ultramodern szállodai szoba komfortérzetét nyújtják. A bíborpadlizsán színű bőrhatású, elképesztő kárpitozás pedig mintha egy palota utánozhatatlan atmoszféráját teremtik meg. A 7571 mellé szinte nem is kell más bútor, nem kellene kiegészítők, ez a garnitúra, a megfelelő hangulatvilágítással önmagában is betölti a teret!

Hunyd le a szemed és éld, érezd át a 7571 nyújtotta hatást. Képzeld el, ahogyan belépnek a vendégeid, és tátva marad a szájuk! Látod magad előtt, ahogyan zavar irigység tölti el a barátnőid tekintetét? Folytasd az álmodozást, gondolj bele, ahogyan hellyel kínálsz mindenkit és itt, a 7571 sarokülő garnitúra hatalmas ülőfelületein szolgálod fel a gondosan előkészített sajttálat egy minőségi vörösborral! Én már látom, ahogyan ámulnak, ahogyan követni akarnak Téged!

Te viszont ne csak fantáziálj, tégy azért, hogy ez az egyedülálló, elképesztő bútor valóban a Tied legyen! És csakis a Tied! A 7571 ugyanis egyedi bútordarab, érdemes azonnal lecsapni rá, hiszen bizonyosan nem marad készleten sokáig! Ráadásul ezekkel a kondíciókkal, ilyen áron még csak megközelítően hasonló minőséget sem kapsz. Ne számolj háromig, hívj minket most, vagy indulj el és látogasd meg bemutatótermünket személyesen, hogy megcsodáld a 7571 sarokülő garnitúrát. Munkatársaink várják érkezésed és örömmel állnak rendelkezésedre minden felmerülő kérdésben!

Méret: 350×200

Elérhetőségünk – kapcsolat

 

X