A1 ülőgarnitúra
A1 ülőgarnitúraA1 ülőgarnitúraA1 ülőgarnitúraA1 ülőgarnitúraA1 ülőgarnitúra

A1 ülőgarnitúra

329000 Ft

Prémium külsővel, minőségi anyagokból készült ez a szép ülőgarnitúra. Ágyazható és ágyneműtartós rész is van benne. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Leírás

A1 ülőgarnitúra kifejezetten az igényesség megtestesítője…

Igazi extrém külsővel lett felruházva, nagyon érdekes kialakításnak lehetünk tanúi, van benne kellő komolyság, játékosság, elegáns megjelenés, látható minőség.

Elemezzük ki egy picit bővebben mégis milyen alkotó elemei vannak ennek a csodás kiállású bútor darabnak.

Milyen az anyag amiből készült? Finomított zsákszövetnek mondanám ami igazán strapabíró  és kellemes érzetű anyag.  Tartós hiszen éppen ennek a célnak megfelelően, fontos szempont volt, hogy időtálló is legyen. A bútor alsó része egy kicsit más felület, nincs kitéve annyira a mindennapi használatnak, ezért bátran alkalmaztak rá a kivitelezők egy sokkal puhább, vékonyabb, selymesebb tapintású textilt mely könnyedén illeszkedik a felső részhez, mint anyagát, mint a színét tekintve.

Milyen extra funkciók találhatók illetve alkalmazhatók ennél az ülő garnitúránál amely megkönnyítheti a mindennapokat? Elsősorban a lehetőség, hogy ágyazható, mely értelem szerűen ad helyet majd a vendégeinknek,  gyorsan egyszerűen megoldható. Ami még különleges ebben a lehetőségben, hogy általában az ágyazható ülő garnitúrák nem rendelkeznek tároló résszel, de ebben az esetben a kivitelezők nagyszerűen megtalálták a helyét, mely adta magát és kézenfekvő volt. Ebben a helyzetben csak egy gyors mozdulat, és már készen állnak a fekhelyek a vendégeinknek, és nem kell rohangálni a ház minden sarkába ágyneműk után.

Milyen a stílus? Nagyon ötletes a henger alakú fejtámla résszel, a sok különböző méretű és formájú párnával, amik akár egy csíkos, pöttyös, kockás huzattal még színesíthetők.

Milyen a forma alakíthatósága? Tulajdonképpen sokféle ötlet benne van, hiszen egy L alakú garnitúra ahol a jobb oldali rész nyújtott és vízszintes, így inkább a fekvésre alkalmasabb, de ha szeretnénk megoldható, hogy az alatta lévő tároló rész úgymond nyitva hagyjuk ezzel  emelhetünk egy háttámla részt biztosítva ülőfelületet még. Közben ,attól sem kell tartani, hogy valaki beesik a tárolóba hiszen van egy ötletes köztes „ajtó”.

Tegyünk még említést a lábairól, kifejezetten jól áll neki ez a széles, ám de laposabb króm felületű láb.

Minden alapanyaga az ülőgarnitúra eleganciáját és prémium adta letisztult formáját tükrözi.

Prémium kategóriás szövettel rendelkezik, ami légáteresztő és könnyen tisztítható.

Ez az ülőgarnitúra szinte féláron kapható ülőgarnitúra outlet áruházunkban. A garnitúra azonnal elvihető, illetve a szállítása azonnal megoldható.

X