Akció!
CU7 ülőgarnitúra

CU7 ülőgarnitúra

315900 Ft 249500 Ft

Minőségi szövettel kapható u alakú ülőgarnitúra. Habszivacsból készült ülőfelülete igazán kényelmes. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, várjuk érdeklődését mindennap!A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Leírás

CU7 ülőgarnitúra U-alakú rugós kivitel, habszivacs kárpitozás.

Nem mondanám, hogy egy hétköznapi megjelenéssel bír, hiszen az első pillanatra is úgy érezzük, hogy „váuu, ez igen robosztus”, ami vitathatatlan is. Semmiképpen nem ajánlanám kis terekbe, mert  tényleg egy nagy, széles, lehetőségekhez képest még magasnak is mondhatnám bútor darab.

Már az is, hogy egy U alakú kialakítása van, részben picit elhatárolttá mutatja a térben, ezért kár lenne szűkíteni akár egy kisebb teret még jobban.

Tapasztalatunk szerint elegáns és modern, újépítésű házakba, lakásokba viszik a lakberendezők, persze ez nem zárja ki a lehetőséget, hogy bárhol megállja a helyét, bármilyen környezethez illeszkedhet.

Komoly és elegáns megjelenése ellenére, a kettős színhatás kifejezetten ad neki egy játékos külsőt, amitől nem lesz teljesen komor vagy hétköznapi. A párnák kétoldali színe lehetőséget ad nekünk arra, hogy kedvünk szerint forgassuk őket, akár egyszínre vagy váltakozva. Örömmel látom, hogy a méretezés sem egységes, ezzel is megtörve az unalmasságát, mely a standard méreteket illeti, avagy az egyformaságot.   Ha jobban megnézzük a szárnyakat abban is megjelenik a fantázia színes világa, hiszen egyik vége szürke a másik fekete ezzel is kiemelve a kettős színhatást, finoman ezzel is éreztetve a könnyed eleganciát.

Minőségi szövetből készült, természetesen ennek is köszönhető a tökéletes megjelenés, a profi külső.

Extra stabil bútor az U alaknak és tömörségének köszönhetően, a felület alatt habszivacs található. Kellemes elhelyezkedést biztosít a számunkra, akár hosszabb időre is. Figyelem felkeltő még a vásárlók számára az ülőgarnitúra majdnem hogy észrevétlen mintázata. Amennyire egyszerű, annyira különlegesség teszi magát a felületet, képzeljük el anélkül, mondhatnám egy kis túlzással, hogy snassz lenne az ülőfelület. Hiába, van az a mondás „a kevesebb, néha több”, azt gondolom ebben az esetben ez tökéletesen így is van.

Cu7, mely legalább hét személyes, erős, stabil, kényelmes, elegáns, minőségi, extravagáns, játékos de mégis jó megjelenésű. Színes vagy komoly. Bármiről is legyen szó, de tökéletes döntés és választás.

Érdeklődjön személyesen vagy telefonon az aktuális készletről.

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X