A24 sarokgarnitúra
A24 sarokgarnitúraA24 sarokgarnitúra

A24 sarokgarnitúra

245900 Ft

Kiváló sarokgarnitúra szürke, erős szövettel, relax fejtámlákkal. Csak dőljön hátra, és állítsa be relax fejtámláit ahogy Önnek a legkényelmesebb. Jobbos állásban kapható a bútor, amíg a készlet tart! Króm lábakkal kapható ahogy a fotón is látszik.

Feltűnően kompakt sarokgarnitúra, minőségi erős szövetanyaggal, mely ennek ellenére megőrizte bársonyosággát. Méretei tökéletesen betöltik otthonunk eldugott, csendesebb szegletét. Színe illeszkedik sötétebb és világosabb árnyalatokhoz egyaránt. Lábai króm felületűek megbízható támaszkodást adnak a bútornak. Hát és kartámlái relax funkciókkal vannak felruházva, így igény szerint állítható a megfelelő testhelyzet és pihenés érdekében.

Leírás

sarokgarnitúra, ülőgarnitúra zsákszövet huzattal prémium kategória.

Ez a sarokgarnitúra kifejezetten fiatalos és prémium kategóriájú szövettel, kialakítással rendelkező bútor.

sarokgarnitúráinkat és további termékünket itt találja.

Egy kedves várárló gondolatmenete erről a bútorról.

Minden akkor kezdődött, amikor engem és a legjobb barátnőmet felvettek az egyetemre. Amikor megkaptuk az értesítőt, együtt bontottuk ki a borítékot és hatalmas üdvrivalgásban törtünk ki, amikor megláttuk az eredményt: „Felvételt nyert”. Mindketten tudtuk, hogy ez mit jelent: közös albérletet a belvárosban, amit úgy rendezünk be, ahogy szeretnénk.

Rögtön lázas keresgélésbe kezdtünk, és pár napon belül meg is találtuk a tökéletes lakást. Már csak bútorokat kellett szereznünk, de ezt cseppet sem bántuk. Első utunk egy nagyobb áruházba vitt, ahol jó áron minden szükséges holmit be tudtunk szerezni. Már majdnem minden megvolt, csak a kanapé hiányzott. Abból viszont sehogy se sikerült megtalálni a tökéletes darabot. Kissé csalódottan hagytuk el az üzletet, de természetesen nem adtuk fel a keresést.

Néhány nap múlva barátnőm izgatottan hívott, hogy megtalálta a tökéletes kanapét az interneten.

Egy kimondottan sarokgarnitúrákkal foglalkozó üzlet honlapján fedezte fel a gyönyörű sarokgarnitúrát. Természetesen aznap délután felkerestük a boltot, és egy eladó kedvesen felajánlva szolgálatait, rögtön megmutatta a kiválasztott, A24-es sarokgarnitúrát.

Élőben még elragadóbb volt, mint a fényképeken. Szürke színe nem volt hivalkodó, mégis fiatalos és modern kisugárzással rendelkezett. Az ülőrészt borító huzat zsákszövetből készült, ami az üzletkötő szerint az egyik legstrapabíróbb kárpit. A sarokgarnitúra ezen része világosabb volt kicsit, mint a váza, de ez tette még izgalmasabbá a megjelenését. Ami emellett nagyon figyelemre méltó volt, az a karfák kialakítása. Úgy tűnt, mintha valaki felhajlította volna a sarokgarnitúra párhuzamos végeit. Ez nem csak esztétikailag volt megnyerő, hanem nagyon kényelmessé is tette a rajta való pihenést. Szerencsére az egész sarokgarnitúra lábakon állt, így kevésbé fog koszolódni az alja az évek során.

Ami még fontos és említést érdemel, az a fantasztikus érzés, amikor belehuppansz a sarokgarnitúra ölelésébe. Hát az valami leírhatatlan. Még így, 5 évvel később is, ugyanúgy hívogat és nyújt megnyugvást és kényelmet ez a bútor, mint az elején. Szóval, ha hosszantartó minőséget és kényelmet keresel, akkor ne habozz, válaszd ezt a fajta sarokgarnitúrát és ígérem, nem fogsz csalódni!

Bútoráruházunk elérhetősége, címe és nyitva tartása.

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X