Aldo u alakú ülőgarnitúra
Aldo u alakú ülőgarnitúraAldo u alakú ülőgarnitúraAldo u alakú ülőgarnitúraAldo u alakú ülőgarnitúraAldo u alakú ülőgarnitúraAldo u alakú ülőgarnitúraAldo u alakú ülőgarnitúraAldo u alakú ülőgarnitúraAldo u alakú ülőgarnitúraAldo u alakú ülőgarnitúra

Aldo u alakú ülőgarnitúra

279990 Ft

Ágyazható funkcióval szerelt ülőgarnitúra.

Nagysága természetesen teret kíván magának. Kifinomult elegancia jellemezi, ami a kettős színvilágának is köszönhető. Anyaga tartós szövet és a magasszínvonalú műbőr együttese. Harmonikusan illeszkedik egymáshoz. Szépen ívelt kartámlája és háttámla része van. Ágyazhatósága nagyon kedvelt vásárlóink körében. Korlátozott darabszámban érhető el bútoráruházunkban ez a kanapé. Személyesen várjuk Önöket minél hamarabb.

Leírás

Aldo u alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

Méltóságteljes megjelenés, visszafogott elegancia különleges kettősséggel fűszerezve. Amennyiben csak a felső szürke részről kellene írnom pár sort valószínű úrrá, lenne rajtam az az érzés, ami komoly és az átlagost juttatja az eszembe. Természetesen azért ennél sokkal több a Aldo u alakú ülőgarnitúra, hiszen az anyaga egy kiváló szövet, ráadásul igazán strapabíró és időtálló minőség. Mindemellett nagyon pontoson és jó érzékkel lett megformázva a felső rész. Ülőfelülete szabályos vonalat követ, míg a háttámla rész és a kartámla játékosan ívelt. Magassága gondoskodik a tökéletes támaszkodásunkról, bár amennyiben ez mégsem lenne elég ajándék hozzá a sok pihe puha párna melyet bátran magunk mögé, avagy magunk alá gyűrhetünk. Mikor megtaláljuk, a tökéletes helyzetet higgyék, el kell, még egy két óra mire újra kiszállunk majd belőle.

Ülőrésze komfortosan, ami annyit jelent zsibbadástól, és a túl kemény felülettől nem kell tartanunk.

A Aldo u alakú ülőgarnitúra kivitelezőinek titkos ötlete volt az ülőfelületet gyönyörű varrásokkal díszítették, hiszen ez is fokozza a biztos tartást ami fontos mert könnyedén ággyá is varázsolható. A kartámla kedves henger alakjával megkoronázza ezt az élményt. Pásztázzunk tovább a különleges bútordarabon, jöhet az alsó rész. Hófehér tisztaság, nade nem túl kényes ez pont a Aldo u alakú ülőgarnitúra aljára ahol jön-megy az ember!?Jó kérdés, és nem véletlen a kivitelezőktől ez a furfangosság. Mégpedig azért mert az alsó rész más anyagból készült. Ez egy úgynevezett műbőr mely egy nedves kendővel könnyedén letörölhető és tisztán tartható. A króm lábai maximális biztonságban részesítenek bennünket, emellett jól is áll a dizájnnak.

A részletek után számomra mégis első ránézésre is az eszményi és kifogástalan kényelmet sugallja. Azt a pillanatot, amikor hazaérkezve gyorsan lerúgva cipőinket fáradt lábainkról egy egész napos rohanás és kimerítő munka után egyszerűen elnyújtózunk rajta. Sötét hűvös nappalink visszafogott ékszerdobozában átadjuk magunkat egy könnyed súlytalan pihenésnek, kikapcsolva minden addigi történést lelkünk mély bugyraiból.

A Aldo u alakú ülőgarnitúra tökéletes támaszunk a hétköznapokban. Outlettünkben megtalálható korlátozott darabszámban, érdeklődjenek, minél hamarabb le ne maradjanak róla!

Méret: 165 x 347 x 202

elérhetőségünket itt találja

További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

X