alvar kanapé
alvar kanapéalvar kanapéalvar kanapé

Alvar kanapé

89990 Ft

Luxus kivitelű és minőségű kanapé megvásárolható bútoráruházunkban, most akciós áron, de csak a készlet erejéig.

A kanapé, ami más, mint a többi. A méretét tekintve is úgy gondolom, hogy nem csak a nappali díszítésére alkalmas. Szuper kedvességgel megállja a helyét egy nagyobb ház előszobájában, a dolgozószoba pihenő részeként. Kényelme felülmúlhatatlan. Lábai támaszkodása kiváló, íves háttámlája ragyogóan pihentető és komfortos. Siessenek, készletünkben korlátozott darabszámban elérhető.

Kategória: Címke:

Leírás

Alvar kanapé, a forma világa.

Szín, tapintás és forma tökéletes összjátéka. Alvar kanapé, egy igazi dizájnkanapé, amely a kiválasztottak választása. Az Alvar kanapé a legdrágább divatszalonokban is a központba kerülne. Már a neve is, sőt az önmagában megmutatja, micsoda különlegességgel van dolgod! Az Alvar kanapé ugyanis egyszerre jelenti egy indiai város, egy egész tigriskolónia otthonának nevét, de utal Alvar Aalto-ra is. A világhírű finn építész és formatervező laminált fával, szobrokkal, absztrakt domborművekkel és szabálytalan hajlított alakzatokkal kísérletezett. Ugyan Alvar Aalto az építészet területén vált híressé, az általa tervezett bútorok még ma is az enteriőr-dizájnerek kedvencei, ezért aztán a legdrágább párizsi szalonokban, sőt, gyakran hollywoodi filmekben bukkannak fel ezek a különlegességek.

A mi Alvar kanapé kanapénk nemcsak a látványa, de tökéletes kivitelezése és kényelme miatt is tökéletes választás.

Hogy miért illik éppen hozzád?

Gondolj csak bele, ha a látvány hatása alatt álló vendégeket már csak ezekkel a történetekkel szórakoztatod. A bűvöletet pedig könnyen lehet fokozni, hiszen Alvar Aalto világhírét a terápiás bútora emelték, komoly betegségeket kezeltek a segítségével. Ez a meseszerű, nyugtató tengerkék szövet dizájnkanapé pedig nem csupán súlyos, krónikus gyötrelmekkel küzdőknek, hanem sokkal inkább a megnyugvást keresük számára jelenthet  igazi oltalmat. Az ALVAR a stressz, a folyamatos rohanás, a sietség és az őrjítő mindennapi terhek elől menekülők, a megnyugvást keresők tökéletes terápiás bútora. Egy olyan darab, amelyet csak a legkülönlegesebb stílusteremtők, az igazi trendmesterek szerezhetnek meg és birtokolhatnak.

Legyen Tiéd és az Alvar kanapé révén légy te a kiválasztott! Válassz helyesen és dönts most, ugyanis ilyen áron, ilyen dizájnbútort biztosan nem találsz. Ez a kivételes akció most csak nagyon rövid ideig, csak itt, csakis Neked szól! Lépj velünk kapcsolatba azonnal, és gyere el bemutatótermünkbe. Csodáld meg személyesen az ALVAR-t és garantáljuk, hogy nem térsz majd haza nélküle. Válaszd a forma világát, válaszd a stílust. és a kényelmet. Hidd el, ez az, ami kell Neked!

Méret: 140×80

Elérhetőségünk címünk. Ne feledje, csak korlátozott darabszámban kapható!

X