kanapé
kanapékanapékanapékanapé

Burma kanapé

139990 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós kanapé erős szövettel és kárpitozással. Ne maradjon le erről az akcióról, érdeklődjön a készletről.

Kategória: Címke:

Leírás

Burma kanapé, azaz vadregényes tájakon

Délkelet-Ázsia legcsodálatosabb, vadregényes tájai, Mianmar, azaz régi nevén Burma ezennel be is költözne a Te otthonodba! A Burma kanapé elhozza Neked a világ legizgalmasabb, csak a vérbeli kalandorok számára nyitva álló túraösvényeit. Ez a kanapé azoknak a világjáróknak a választása, akik majd megvesznek a természetért, a vízért, az óceánért, de nem félnek megjárni a dzsungelt, és megismerni az idegent.

Burma a több száz éves templomok, aranyszínben ragyogó sztúpák, kedves és vendégszerető emberek országa.

Ezt a hangulatot varázsolhatod elő most Te, magyar-földön is vadregényes tájakon érezve magad, s ezt kínálva mindenkinek, aki csak hozzád látogat. Képzeld csak el azt a különleges, kissé mágikus ihletettséget, amelyet ez a kifejezetten modern, mégis varázslatos bútordarab teremthet meg Nálad. Bátran érezd, micsoda irigységgel vegyes lenyűgözöttség sugárzik majd ismerőseid arcáról, amikor azt látják, hogy nemcsak az életet, nyaralásaid, s kalandozásaid, de az otthonod is épp olyan extravagáns, amiről ők csak álmodozhatnak. Ez a bútor ugyanis a Távol-Kelet misztikumával fűszerezett luxus fellegvára, minden kalandor ide vágyik!

Ráadásul a Burma kanapé az a bútordarab, amely minden lenyűgöző külcsínével együtt hosszú évtizedeken át a mindennapokban is társad lesz. Ez a kanapé ugyanis nemcsak leírhatatlanul rabul ejti a szemet, de roppant praktikus is. Ágyazható, ágyneműtartós, kárpitozása a szövet és textilbőr kombinációjával a maradandóság biztosítéka. Éld át a távol-keleti varázslatot, járj vadregényes tájakon otthon, s közben érezd végig biztonságban magad! Mindezt pedig oszd meg szeretteiddel: fogadj vendégeket bátran, jöhetnek akár hátizsákos zarándokként is, hiszen a BURMA lehetőséget ad majd számukra a valódi megpihenésre Nálad.

Ahogyan Mianmarból, úgy BURMA-ból is csak egy van! Most kell jól döntened, hogy elérhesd. Amiként egy álomutazásról, úgy a Burma kanapé megvásárolásáról is jó helyzetfelismerő készséggel, mihamarabb kell döntened, különben a lehetőség odavész. Most azonban még itt az alkalom! Lépj velünk kapcsolatba, látogass el bemutatótermünkbe, ahol saját szemeddel is meggyőződhetsz róla, hogy rengeteg luxusbútorunk közül is kiemelkedik ez az aranyló sztúpa: a Burma kanapé!

Méret: 235×145

 

X