zsákszövet, u alakú ülőgarnitúra
zsákszövet, u alakú ülőgarnitúrazsákszövet, u alakú ülőgarnitúrazsákszövet, u alakú ülőgarnitúra

Moric u alakú

239990 Ft

Zsákszövet u alakú ülőgarnitúra rugós kárpitozással és prémium minőségű habszivaccsal. A kis párnák természetesen tartozékai a bútornak! Ne maradjon le az akcióról, mert az csak a készlet erejéig érvényes.

Leírás

MORIC u alakú ülőgarnitúra, egy madagaszkári oázis

Talán keveseknek jut eszébe rögtön, ám nekünk e csodás bútorra nézve azonnal a benyói és urbanói gróf, Benyovszky Móric ugrott be. A Moric u alakú ülőgarnitúra ugyanis a vérbeli utazók pihenőhelye, azoké a zarándokoké, akik a szabadságeszme iránti elkötelezettségüktől fűtve aligha maradnak meg a fenekükön. És a Moric u alakú olyan hívogató és csalogató központjává lesz lakásotoknak, amely kalanddá teszi az otthonlétet is. Egy jó kis fényképnézegetés, a legcsodásabb utak felidézése, újbóli átélése, s mesélése, átadása – minderre tökéletes. Olyan meghitt élmények gyűjtőhelyévé lehet ez a kanapé, amelyek együtt fűtik az otthon tűzhelyét.

Ez az u-formájú, karamell-cappuccino színekben pompázó bútordarab lehet az számotokra, az egész család számára, ami Benyovszky grófnak Madagaszkár volt. Közismert, hogy miután eljutott a franciák megbízásából az afrikai szigetre, s gyarmatosította azt, a bennszülöttek 1776-ban királyukká választották. És noha Benyovszkynak egy francia gyarmati kormányzó intrikája miatt le kellett mondania tisztségéről, a gróf kalandor emlékét máig őrzik Madagaszkáron. Ezt a nemesi eleganciát varázsolhatja otthonotokba a Moric u alakú ülőgarnitúra , egy modern, tüzes afrikai hangulattal átitatva. Hatalmas ülőfelületein, kényelmes fekvőhelyein valóban minden rokonnak vagy barátnak jut majd elegendő hely, így a Moric u alakú ülőgarnitúra olyan menedéket jelenthet számotokra, amelyre a Benyovszky hős katonái is csak áhítoztak volna.

Csakhogy, amint a kalandozó vitéznek, nektek is gyorsnak kell lennetek, hiszen a Moric u alakú ülőgarnitúra nem terem minden bokorban! Érdemes lecsapni rá azonnal, hiszen ezt a bútort, főként ilyen különleges akció keretein belül csak rövid ideig áll módunkban a rendelkezésetekre bocsátani. Legyetek résen, vívjátok meg a csatát a MORIC-ot gyarmatosítani akarók sokaságával, s lépjetek velünk kapcsolatba mihamarabb. Munkatársaink várják hívásotokat, vagy akár a személyes látogatásotokat is. Örömmel válaszolunk kérdéseitekre, de szívesen látunk és elkalauzolunk bemutatótermünkben is, ahol több száz kiváló luxusbútor között könnyedén fedezhetitek fel otthonotok saját madagaszkári oázisát! Teremtsétek meg otthonotokban a saját afrikai paradicsomotokat, ahová minden csatából érdemes hazaérkezni! Éjétek át a MORIC révén a  Hakuna matata érzését!

Méret: 165 x 350 x 210

 

További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

X