relax fejtámlás sarokkanapé
relax fejtámlás sarokkanapérelax fejtámlás sarokkanapé

Mystral sarokkanapé

369900 Ft

Szürke színű sarokkanapé állítható relax fejtámlákkal és aktív kényelmi funkciókkal kárpitozott kárpitosbútor.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

MYSTRAL, úton a korlátok nélküli világba

A Mystral nevű előadónak van egy World Without Limits című dala. És igen, a Mystral sarokkanapé éppen ez: egy világ határok, korlátok nélkül. A Te világod! Ez a szikrázó, modern stílusú, kényelmet sugárzó sarokkanapé éppen abba az eddig mesebelinek hitt világba kalauzol, amelyre mindig is végytál. ez a bútordarab megtestesítője mindannak, amire csak vágytál. Egy életformának, amelyet megérdemelsz, amely nem luxus számodra, hiszen a luxus rád van szabva.

Nézz a MYSTRAL-ra aztán pedig hunyd le a szemed. Képzeld el, lásd magad ezen a csodakanapén, méghozzá minden egyébbel, amire csak szükséges, igényed van e földkerekségen. Semmi se választ el attól, hogy úgy élj, ahogyan megálmodtad magadnak. Tégy egy lépést a vágyaid valóra váltásának irányába, s nyűgözz le mindenkit azzal: igen, te ebben a vajszínű, pompás eleganciával átitatott kanapéban is gondolkozhatsz. Ez a bútordarab egy valódi státuszszimbólum, egy olyan rekreációs központ, amely neked, s családod, barátaid számára is megteremti a mindennapi luxust. És ez a kanapé nem mindennapi darab, sokkal inkább igazi különlegesség, a kiváltságosok luxusa.

A Mystral sarokkanapé ugyanis egy olyan sarokülő, amely egy Los Angeles-i óceánparti villa nappalijában, vagy akár a brit uralkodói család társalgójában is központi helyet kapna. Neked márpedig jár a királyi luxus, ahogyan a VIP-bánásmód is! Engedd meg magadnak azt, ami jár, s mutasd meg a világnak, hogy ki vagy! Jöjjön rá mindenki a környezetedben, hogy mégis mit érdemelsz, s mire vagy képes!

Nem is kell mást tenned, mint mihamarabb telefont ragadni, a MYSTRAL-t pedig elragadni tőlünk. Gyere, bátran látogass el bemutatótermünkbe, ahol meggyőződhetsz arról, hogy tűnik ki ez a pompázatos sarokülő még a több száz más kanapénk, kifejezett luxusbútorunk közül is. Nem is akarod majd kevesebbel beérni, a Mystral sarokkanapé lesz az első lépcsőfok a Te csodálatos, korlátok nélküli, paradicsomi világodnak! Ne csak vágyakozz tehát, határozd el magad még ma, sőt: lépj most az álamidért!

Méret: 300×225

Az akció a készlet erejéig érvényes!

Elérhetőségünk itt található

 

X