Amodi ágyazható ülőgarnitúra
Amodi ágyazható ülőgarnitúraAmodi ágyazható ülőgarnitúraAmodi ágyazható ülőgarnitúraAmodi ágyazható ülőgarnitúra

Amodi ágyazható ülőgarnitúra

269990 Ft

Leírás

Amodi ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra

Első ránézésre is tükröződik a kivitelezők precíz, minőségi munkája. Megjelenése eleganciáról, valamint a bútor magas színvonaláról árulkodik. Szövet anyaga rendkívül szép borítást ad a bútornak, emellett tökéletesen erős és masszív, ráadásul megőrizte a bársonyosságát. Garantáltan ellenáll az idő megpróbáltatásainak, nem kopik el és jól bírja a mindennapi terhelést. Csatlakozik ehhez a tömítő anyag, mely habszivacsból van, ülőfelületének és a háttámla részének támaszkodásáról gondoskodik. Légies, könnyű anyag, mely a használat során keletkezett süppedésekből rugalmasságának köszönhetően visszaáll az eredeti állapotába. Ez azt jelenti, hogy hosszabbtávon sem deformálóik el és marad besüppedt állapotban, mint a régebbi klasszikusok. Háttámla részének ízléses formája lehetővé tesz számunkra a maximális ellazulást íves dőlési szögével, valamint a relax fejtámla részeivel. Így hibátlan támaszkodásban lesz részünk a felejthetetlen pihenés közben. Ha kiszeretnénk használni bútorunk összes adottságát, könyvet, újságot, tévé távirányítót tarthatjuk például a lehajtott háttámlák széles peremén. Kartámlái harmonikusan illeszkednek a lehetőségekhez, testhelyzetünkhöz igazítva állíthatóak.

Nagysága és méretei tökéletesen kiszolgálják az igényeket, gondolok itt a különböző korosztályokra. Mélysége és szélessége aszerint lett kialakítva, hogy idősebbek is kényelmesen helyet foglalhassanak benne úgy, hogy a felállás is fesztelen legyen. Számukra nagy könnyebbség ennek tudata hiszen felhőtlenül élvezhetik kedvenc könyvüket, vagy átadhatják magukat nyugodtan a délutáni sziesztának.

Nagycsaládos érdeklődőink kifejezetten kedvelik kialakítását és nagyságát. Praktikai szempontból előny számukra, hogy a Amodi ágyazható ülőgarnitúra méretes és még ágyazható funkciója is van. Hogyan is kell ezt elképzelni? Aggodalomra semmi ok, hiszen egy határozott laza mozdulattal kihúzható bútorunk, így alakul át egy óriási pihe-puha fekvőhellyé. Mivel ágyneműtartó része is van igazán hamar megágyazhatunk rajta. Fiatalabbak körében egy szuper lehetőség, mivel barátaikkal együtt, elnyújtózva élvezhetik az izgalmas és kalandos filmeket. Legfiatalabb gyermekeinket engedjük nyugodtan ugrabugrálni tetején. Stabil lábakon áll, melyek naturális stílusukkal még fokozzák a Amodi ágyazható ülőgarnitúra dizájnját.

Színével bármilyen környezetben egy békés, letisztult bútor megtestesítője lesz.

Készlet erejéig tart, ne maradjanak le róla!

Méret: 230 x 270

X