Akció!
B1609 barna zsákszövet ülőgarnitúra, ágyazható
B1609 barna zsákszövet ülőgarnitúra, ágyazhatóB1609 barna zsákszövet ülőgarnitúra, ágyazható

B1609 barna zsákszövet ülőgarnitúra, ágyazható

249990 Ft

Azonnal szállítható bútorokkal várjuk a kedves érdeklődőket. Erős szürke zsákszövet ülőfelület és mozgatható háttámla. Ágyazható funkció és ágyneműtartós rész. Az oldaltámla is relax funkciót kapott, ahogy látható a fotón. Üzletünkben ki is tudja próbálni a bútort! Hívjon bennünket a megadott elérhetőségen!

Leírás

Ágyazható funkcióval és ágyneműtartós kialakítású ülőgarnitúra zsákszövet huzattal.

Nagyon kényelmes, hiszen ezen a garnitúrán 3 háttámlán állítható a beülési mélység, így a dereka biztos alátámasztáson feküdhet fel. A zsákszövet huzat nagyon tartós és könnyedén tisztítható, porszívózható az átlagos szövetekhez képest kifejezetten tartós.

mérete: 290 x 250 cm

Egy kis elmélkedés az ülőgarnitúráról…

Egy kedves vásárló gondolatmenete…

Csodálatos, szombat reggelre virradt. Boldog voltam, mert ma a harmadik gyermekem is kirepül és kezdi el saját kis életét álmai otthonában. Azonban ez az érzés természetesen némi szomorúsággal keveredett, hiszen ma minden megváltozik. Nem fog reggelente kuncogva ébreszteni valamelyik gyerkőc, és nem fogja visongás betölteni a házat. Mint amikor egyikük leöntötte a kanapénkat málnaszörppel és próbálta a másik kettőre fogni. Azért próbáltam pozitívan felfogni a dolgot. Hétfőn végre lecserélhetem azt az ócska ülőgarnitúrát, ami már a gyerekek születése előtt is megvolt. Már ki is néztem a tökéletes jelöltet az ulogarnitura.net nevű honlapon. Már régóta vágytam egy olyan ülőgarnitúrára, mint a kiszemelt BBL sarokkanapé.

Rugós kárpitozással és állítható háttámlákkal.

A honlapon azt írták róla, hogy prémium kategóriás és ebben nem is kételkedtem. A vonalvezetése és a formavilága is kiemelkedő minőségről árulkodott, nem beszélve a bútort borító szövet anyagáról. Egyszerűen hihetetlen volt. Anyaga selymes és puha tapintású volt, kissé fényes, de mégsem hivalkodó. A sötétbarna váz és a bézs ülőrész és párnák kellemes színharmóniája felüdülést nyújtott a szemnek és a léleknek egyaránt. A sarokba illő kialakítás pedig pont jól illett a nappalinkba és igazi változást jelentett a régi, 3-1-1 kialakítású ülőgarnitúránk után. Erről bizony nagyon kényelmes lesz nézni a kedvenc sorozataimat a TV-ben. Ha pedig a barátnőim átjönnek kártyázni, könnyedén körbe tudjuk majd ülni a dohányzóasztalt és mindenki könnyen tudja majd kitenni a terceit és sorait egy-egy egész estés römi party alkalmával. A férjem pedig végre áthívhatja a barátait meccset nézni, mert most már mindannyian el fognak férni és senkinek nem kell a fájós hátával a földön ülve szurkolnia a kedvenc csapatának.

Most, hogy így eszembe jutott a várva várt kanapé, remélem mihamarabb eljön a hétfő. Akkor végre a saját otthonomban csodálhatom meg ezt a fantasztikus ülőgarnitúrát. Az első dolgom az lesz, miután a megfelelő helyre került, hogy egy hatalmasat szundítok rajta, utána pedig a férjem ölelésében megnézek egy részt a kedvenc sorozatomból. Már alig várom!

Prémium kategóriás kárpitos bútor outlet áron!
elérhetőségünk: ITT VAGYUNK

Áruházunkban kb 200db ülőgarnitúra és sarokülő található 2000 nm-en akciós áron!

Az akció erre a termékre is a készlet erejéig érvényes! Szívélyesen segítünk mindenben!

Várjuk megtisztelő érdeklődését személyesen vagy telefonon, akár az aktuális készlet iránt, akár bármilyen más kérdés esetén is!

X