sarokgarnitúra
sarokgarnitúrasarokgarnitúraBajazzo sarok ülőgarnitúraBajazzo sarok ülőgarnitúra

Bajazzo sarok ülőgarnitúra

299900 Ft

Jobbos állású sarok ülőgarnitúra jobbos állású kialakításban. Nagyon kényelmes ülőfelülettel kárpitozott bútor.

Kellemes és szép bútordarab, melyben minden benne van ahhoz, hogy tökéletes kényelmet nyújtson számunkra. Nincsenek túl díszített elemei, egyszerűen és szépen megtervezett forma. Ágyazható és ágyneműtartós tulajdonsága magával ragadó. Jobbos kialakításban kapható pár darab erejéig készletünkben. Anyaga és ülőfelülete elmondhatatlanul kellemes hosszabb távon is. Ne maradjanak le róla, személyesen érdeklődjenek.

Leírás

Bajazzo sarok ülőgarnitúra

Nézzük meg milyen jó ránézni erre az ülőgarnitúrára. Harmonikus és egységes a megjelenése. Formatervezése kompakt és célszerű. Nincs túldíszítve dizájn elemekkel, varrásokkal. A Bajazzo sarok ülőgarnitúra ívei tökéletesen a mindennapi használatra és a könnyen kezelhetőségre készült. Elég csak megnézzük a kartámlák megfelelő dőlés szögét, illetve azt, hogy mennyire komfortos és megfelelő szélességű karunk megtámasztásához. Ha már a támaszkodásról beszélünk, aki szemügyre vette a háttámla részt biztosan megtetszett neki az alakíthatósága.

Fontos, hogy magunkhoz tudjuk igazítani ezzel is maximalizálva a hátunk kiemelkedő támaszkodását.

Ülőfelülete habszivacs tömítésével az egyik legjobb választás volt. Hosszabb távú ellazulásra éppen megfelelő keménységgel bír. Mindegy, hogy a családi ebéd utáni sziesztáról van szó, vagy egy igazi meghitt zenehallgatásról. Anyaga ráadásul finom és kellemes tapintású. Annak ellenére, hogy minőségi szövetanyag, ami tömör és strapabíró. Kifejlesztése egyértelműen az időtállóságról szól.  A Bajazzo sarok ülőgarnitúra színe jól kezelhető bármihez is viszonyítjuk. Beszélhetünk az otthonunk falának színéről, a többi bútor stílusáról könnyedén illeszthető bárhova. Sarok ülőgarnitúra révén gyakran a sarokban állva ékesíti otthonunk szépségét. Nappali közepén is jól mutat, ráadásul szuper, mert körbejárható. A Bajazzo sarok ülőgarnitúra, ha igény van rá, sötét színét megfigyelve feldobható egy élénkebb, világosabb szőnyeggel.

Bajazzo sarok ülőgarnitúra azoknak ajánlott, akik szeretik a spontán programokat. Gondolok itt az említett bútorunk ágyazható szerepére. Mindezt még megkönnyítve az ágyneműtartó résszel. Természetesen így nem fog gondot okozni, ha esténk váratlan fordulatot vesz. Könnyed mozdulatokkal kihúzható az ülőgarnitúra és egy komfortos, széles maximálisan kényelmes ágyat kaphatunk belőle. Amennyiben vannak gyerekek a vendégeink között nekik igazi paradicsommá varázsolható bútorunk és az általa nyújtott terep. Abban a pillanatban, hogy befejezzük az ágyazást indul majd a bukfenc party. Hatalmas élményt és felejthetetlen emlékeket okozva ezzel barátainknak. Mai világban egyre ritkábbak a közös meghitt esték és élmények. A Bajazzo sarok ülőgarnitúra a legmegfelelőbb ehhez az élményekhez. Jó a stílusa, kényelmes, biztonságos, megbízható társ.

Méret: 260 x 240

X