kanape
agyazhato kanapekanapekanape

Banderos kanapé

169900 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós kanapé strapabíró szövettel kárpitozva. Nagyon kényelmes ülőfelülettel, rugós és szivacsos kialakítással. Ebből a kanapéból csak pár darab érkezett, ne maradjon le erről a bútorról.

Ragyogó kanapé, nagyon kényelmes rugós kárpitozással felruházva. Szövet anyaga erős, érintése mégis kellemesen selymes. Habszivacs tömítő anyaga gondoskodik a remek támaszkodásról. Hosszútávon nem deformálódik vagy süpped. Igazán megbízható tartásról észrevétlen lábai gondoskodik. Ágyazhatósága egy remek lehetőség, amit még az ágyneműtartó része tesz praktikusabbá. Párnáival és kartámláival fokozhatjuk kényelmünket igényeink szerint.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Banderos kanapé ágyazható funkcióval szerelve

Teljes mértékben egy melegséget árasztó, elringató és átölelő bútor. Ahogy helyet foglalunk benne, érezni fogjuk azt a lágy és kényeztető puhaságot mellyel körül vesz minket. Kartámlája szélesen és finoman támasztja alá kezeinket ezzel is növelve a kifogástalan támaszkodását testünknek. Háttámla része kemény és határozott. Az előtte lévő párnák segítségével kiegészül, így hátra dőlve természetes jó érzéssel tölt fel bennünket. Nem veszünk el benne, mégis bele süppedünk kellő támaszkodással segítve derekunk tájékát, így akár hosszabban is elidőzve, átadhatjuk magunkat a sziesztának. Szövetének minősége elsőrangú, érdekessége, hogy kellemes érintése van mely egyszerűen magával ragadó. Forma világa a jellegzetes régi bútorokat idézi fel bennünk, és mégis mind ezt egy modernebb kivitelben. Miért is említem meg ezt!?

Többek között azért, mert ránézésre nem derül ki azonnal, mégis nagyszerű praktikákat rejt ez a kényelmes barna mackós bútor.

A Banderos kanapé nem véletlen így alkották meg kivitelezőeink. Szolid külső, rejtett előnyökkel!… szerintem ez lehetne a mottója. Könnyedén fél kézzel kihúzhatjuk és megágyazhatunk rajta barátainknak, gyermekeknek, rokonainknak. Emellett ágyneműtartó résszel is fel van ruházva. Zseniálisan szuper modell! Színe és stílusa idomulni fog környezetéhez. Barátságos megjelenése könnyedén illeszkedik a bútortársakhoz, avagy a világosabb színekhez. Lehet otthonunk nappalijának központi helyén, ahol szinte családtaggá válik majd. Emellett elképzelhető egy hálószobában, vagy az irodánk pihenő részeként. Kizárólag a saját életünk és fantáziánk szab majd ennek határt, hogy hova helyezzük el.

A Banderos kanapé formája, stílusa, puhasága a legtökéletesebb színtere egy romantikus meghitt estének, amikor lágyan kéz a kézben lazulunk el párunkkal egy pohár bor mellett. Szavak nélkül átérezve közös pillanataink szentségét. Kapcsolódva összes érzékünkkel egymás lelkéhez. Ennek az estének a lágy zene és a  Banderos kanapé eszményi kiegészítője lehet. Feltőltődés és a kikapcsolódás élménye felejthetetlen lesz.  Személyesen elérhető bútoráruházunkban. A készlet erejéig tudjuk biztosítani érdeklődőink számára. Szeretettel várunk Titeket minél hamarabb, hiszen biztosan tudjuk, kár lenne lemaradni róla!

Méret: 250 x 150

 

 

További kanapé kínálatunkai itt találja

X