kanapé
kanapézsákszövet kanapé

Blum kanapé

60900 Ft

Nagyon szép és strapabíró kanapé, amely a zsákszövet kárpitozásnak köszönhetően igazán tartós.

Kategória: Címke:

Leírás

Blum kanapé, a hit erejével megvalósuló álom

„A Bibliát vagy elfogadjuk, vagy nem. Aki elfogadja, és gyermeki hittel hisz benne, az azzal mindent megnyert. Aki nem fogadja el, és nem hisz benne, az mindent elveszített.”

Az idézet Esther Secretan-Blum: Utazás a tengerhez és más történetek című, lebilincselő könyvéből való, s nem véletlen, hogy erről a kanapéról ő, és ez a könyv jut eszünkbe.

Nemcsak a Blum kanapé neve és az első ránézésre is sugárzó, mesés érzésvilága kapcsolja össze a mesével, hanem a vágyunk a gyermeki hit felnőttkori, újbóli elsajátítására is.

A Blum kanapé márpedig visszaadja a hited, otthonodban a mentsvárad lesz, egy olyan élményközpont, ahová mindenki el akarna vonulni. Ez a kanapé a kislakások gyöngyszeme, egyszerre aprócska, mégis beláthatatlan. Már csak az általa nyújtott kényelem és biztonság érzése miatt is. A Blum kanapé azonban nemcsak a királykisasszonyok mentsávra. …Hanem olyan egyedi eleganciával felruházott bútor is, amelyet egy nagyvárosi felnőtt nő már kislánykorában megálmodott magának!

Képzeld csak el, amint a Blum kanapé modern eleganciájával vendégváró központoddá válik, s ezen beszélitek ki magatokat a barátnőiddel. Ide térsz haza a munkanapok minden fáradalmát kipihenni.

Hunyd le a szemed, s keljen életre szemedben minden megálmodott meséd, vágyad!

Ugye hogy a képzeletbeli otthonod központjában is a Blum kanapét láttad?

Ahogyan a magukra valamit is adó, stílusikon nők biztosan ezt választják, hiszen ez a bútor olyan, mintha egy divatfotózás kelléke volna. Egy olyan mesevilágból termett előtted a BLUM, amelyben a szépség és a tündéri varázs nem csalárd, ez a kanapé nemcsak díszlet, hanem maga a valóság.

Váltsd valóra a saját mesédet, hidd el végre, hogy semmi sem választ el az általad megálmodott élettől. első lépésként itt van, ennek a különleges, egyszeri akciónak a keretein belül a BLUM, ami most a Tiéd, csakis a Tiéd lehet! Ne várj, ne álmodozz tovább: tégy azért, hogy otthonod egy igazi mesevilág legyen. Várjuk hívásod, mert mi hiszünk benne, hogy a Blum kanapé a legjobb választás számodra. Ha viszont a saját kezeddel is megtapintanád csodálatos kárpitozását, s felmérnéd királyi pompáját: látogass el üzletünkbe. Szemléld meg ezt a fenséges hitközpontot, amely a Te otthonodban már nemcsak imahely, hanem az álmok valóra válásának centruma lesz!

Elérhetőségünk, címünk.

 

További kanapé kínálatunkai itt találja

 

X