Boraki sarokgarnitúra
Boraki sarokgarnitúraBoraki sarokgarnitúraBoraki sarokgarnitúra

Boraki sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

279900 Ft

Boraki sarokgarnitúra ágyazható funkcióval és állítható fejtámlákkal lett szerelve. Az ágy funkció egy könnyed mozdulattal kihúzható és már aludhat is rajta a kedves vendég. Ne feledje ez a bútor csak korlátozott számban kapható és kizárólag a készlet erejéig érvényes az akciós ár.

Leírás

Boraki sarokgarnitúra ágyazható funkcióval és állítható fejtámlákkal lett szerelve.

A fejtámláknak köszönhetően kényelmesen megtámasztható a fej, ami egy extra kényelmi funkció. A Boraki sarokgarnitúra kialakítását nagyon jó minőségű szövetekkel és alapanyagokkal készítik. A prémium kialakítás ennél a típusnál is érezhető, hiszen az anyagvastagság az első tapintásnál érezhető.

A valódi fából készült első lábai az igényességet és a letisztultságot éreztetik. Az ágyneműtartó nem túl nagy, ettől függetlenül két nagyobb párna és pokrócok kényelmesen elférnek benne. Alapvetően ritkán tárolják az ülőgarnitúrákban a paplanokat, így a kis mérete ellenére pont elég lesz arra, amire igazán való.

Mérete és formavilága könnyedén illeszkedik bármekkora otthonhoz.

Megállja a helyét nappalink központi terén is, ahol körbejárva kihasználható minden apró kényelmi funkciója. Másfelől sarok ülőgarnitúraként lehet egy csendes nyugalmas sarokban, ahol ténylegesen a megpihenés pillanatait szolgálja és nyújtja majd számunkra. Színével a természetességet képviseli, mellyel közelebb is hozza otthonunkba. Barna színe és annak világosabb és sötétebb árnyalatai ragyogóan egészítik ki egymást, ettől különösen érdekessé válik megjelenése. Szélessége és mélysége úgy lett megalkotva kivitelezőink által, hogy minden korosztály megtalálja benne a számára tökéletes helyet és pozíciót. Tartásáról a habszivacs tömítés gondoskodik, ami garantáltan nem süpped meg, és az eldeformálódás veszélyétől sem kell majd tartanunk. Egyedülálló minőség, hosszútávra! Háttámláinak dőlés szöge hibátlan, ám ha mégsem lenne elég rendelkezésünkre állnak a relax fejtámlák, amit magunk igénye szerint alakíthatunk. Csalódást nem fog okozni a Boraki sarok ülőgarnitúra, kényelmes ágyazható, ágyneműtartós tulajdonságai garantáltan rabul ejt majd bennünket!

A készlet erejéig várjuk érdeklődőinket, vásárlóinkat!

mérete: 265 x 265 cm

 

 

X