Broadway sarokgarnitúra
Broadway sarokgarnitúraBroadway sarokgarnitúraBroadway sarokgarnitúra

Broadway sarokgarnitúra fekete

239900 Ft

Fekete színű textilbőr sarokgarnitúra, letisztult, modern formavilággal. Akciós áron vásárolható meg nálunk, amíg a készlet tart. Króm lábakkal kapható, amik nagyon tartósak és külsőleg is mutatósak. Relax fejtámláit kedve szerint tudja beállítani úgy, ahogy Önnek a legjobb. Jobbos kialakítással kapható, amíg a készlet tart! Remek áron vásárolható meg a bútor, ne hagyja ki a lehetőséget!

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Broadway sarokgarnitúra jobbos kivitelben

Fekete textilbőr sarokgarnitúra elegáns kivitelben. Nagyon modern és letisztult kialakítással kapható üzletünkben a Broadway sarokgarnitúra. Króm lábai és fekete színe nagyon elegánssá teszik a bútort. Relax állítható fejtámlái nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az esték, és a hétvégék nagy kényelemben teljenek.

Kényelmes ülőfelülete miatt biztosan sok időt tölt majd rajta, feltéve ha van még készleten nálunk. Ha elnyerte tetszését a Broadway sarokgarnitúra, hívjon minket és tájékoztatjuk a pillanatnyi készletet illetően!

Várjuk telefonhívását hétköznap és hétvégén is! Kollégáink nagy tapasztalattal segítenek kiválasztani a legjobb bútort ha eljön hozzánk személyesen pomázi üzletünkbe.

Várjuk hívását mindennap!

mérete: 180 cm x 275 cm

További sarokgarnitúra kínálatunkat itt találja.

X