valódi bőr sarokgarnitúra
valódi bőr sarokgarnitúravalódi bőr sarokgarnitúra

Bully

289900 Ft

Valódi bőr ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve. Nagyon kényelmes és mindenhol érezhető a valódi bőr minőségi kiképzése. Érdemes kipróbálni amíg a készlet tart egészen biztosan egy kiváló vásár. Az ár/érték aránya kiváló, biztosan nem fogsz ebben csalódni.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Bully bőr sarokgarnitúra, a nappali zsarnoka

A lakás uralkodója lehet a Bully bőr sarokgarnitúra, amely magyarra fordítva azt jelenti, hogy a zsarnok. Ez a név márpedig tökéletesen passzol is ehhez a lenyűgöző, fejedelmi bútorhoz. Persze csak a divatdiktátorok szótárában szerepel, így csakis az igazi stílusteremtők ismerik fel ezt a nyelvet.

A Bully bőr sarokgarnitúra ugyanis a lakásdizájnerek kedvence! Egy olyan lehengerlő bútorikon, amely a legmenőbb otthonokat díszíti, sőt: szolgálja, miközben környezetében minden a kanapé ragyogását emeli. A Bully bőr sarokgarnitúra a Te otthonod királyi ékszere lehet. A nappali jó értelemben vett zsarnoka: hiszen minden és mindenki behódol majd neki.

Hódíts te is a BULLY-val, amely vajszín, bőr kivitelezésével kárpitozott. Letisztult minimalizmusával valóban az uralkodói pompa igazán modern megtestesítője. Ez a sarokülő nemcsak a küllemével, de sokszínű tulajdonságaival is leigáz és megigéz. Ágyneműtartós, ágyazható, így a luxus és a komfort tökéletes egyvelege.

A Bully bőr sarokgarnitúra éppen az a bútordarab, amelyre megfáradt tested vezényel majd a dolgos hétköznapokon, hogy aztán az agyadat tökéletesen kikapcsolva feledkezz el a kényelmében. A Bully sarokgarnitúra ugyanakkor olyan szórakoztatócentrum is, amely minden összejövetel, buli meghatározó szereplőjévé is teszi. Képzeld csak el, hány és hány élethelyzetben lesz, lehet majd társad ez az uralkodói elegancia, s miként nyűgözöl majd le vele főnököt, kollégát, féltékeny barátnőket, potenciális jelölteket, vagy bárkit, akit csak akarsz.

A Bully bőr sarokgarnitúra segíteni fog neked abban, hogy a társadalom megfelelő helyére kerülj bármely társaságban, hiszen ez a kanapé nemcsak tökéletes választás, de egy igazi státuszszimbólum is.

Éppen ezért biztosan nem lesz sokáig készleten, mi nem várnánk a helyedben!

Mégis mire várnál, a csodára? De hiszen a Bully bőr sarokgarnitúra maga a csoda.

Ez az uralkodói dizájnbútor sokak, sőt valójában tömegek álma. Már csak ezért is fontos felemelned a teleont, mihamarabb kapcsolatba lépni velünk. Jelentkezz be, hogy a BULLY-t akarod, mi pedig örömmel látunk bemutatótermünkben, ahol a saját szemeddel is megtapasztalhatod majd: ez a bútor bizony a helyiség zsarnoka. Várjuk hívásod és látogatásodat! Ne feledd az akció csak a készlet erejéig érvényes. Elérhetőségünk-kapcsolat

Méret: 160×240

 

X