Cayenne sarokkanapé
Cayenne sarokkanapéCayenne sarokkanapéCayenne sarokkanapéCayenne sarokkanapé

Cayenne

245900 Ft

Cayenne sarokkanapé extravagáns dizájn bútor bevállalósoknak… Ön bevállalja? Cayenne sarokkanapé extravagáns dizájn bútor egyedi színvilággal, ami kiemeli a többi bútor közül, igazi bevállalósoknak ajánljuk.

Nevéhez hűen egy igen színes és fűszeres bútordarab különlegességeket kedvelők számára. Extravagáns színe és egyedisége kiemeli a bútorok közül. Formavilága sok játékossággal van felruházva. Csodálatos ívek, kanyarulatok és díszítő elemekkel lett megalkotva. Anyaga kellemes és strapabíró. Lábai szolidan, ám mégis egyértelműen támogatják a bútor biztos támaszkodását stílusához illően.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Cayenne sarokkanapé, egy csipetnyi csoda

Csípős, mégis kihagyhatatlan, egyszóval Cayenne sarokkanapé! Kreolok, haitiak, brazilok, európaiak és ázsiaiak is élnek Cayenne-ben, Franciaország dél-amerikai tengerentúli megyéjének, Francia Guyanának a fővárosában. Ez a különleges hely az Atlanti-óceán partján, a Cayenne folyó torkolatánál egy szigeten fekszik. A franciák 1643-ban hódították meg a területet és 1664-ben megalapították Cayenne városát. Ezután a gyarmat többször cserélt gazdát a hollandok, az angolok és a brazilok között, míg végül visszatértek a franciák. A város Voltaire Candide című művében is szerepel, mégsem erről a leghíresebb, hanem a fűszerről, ami a nevét viseli, s amit gyakorta használnak az eklektikus város konyháiban.

Pedig a Cayenne-bors a közhiedelemmel ellentében nem is bors, hanem a csípős ízű chili-paprika durva őrleménye. Pontosan olyan fűszer-különlegesség, mint amilyen a bútorok világában a CAYENNE. Nem csoda hát, ha a kultúrák találkozását, sőt keveredését hirdető névvel van megáldva ez a hihetetlen bútordarab. A Cayenne sarokkanapé ugyanis a retro, a modern, sőt, a posztmodern stíluselemek, a kényelem és a funkció, a dizájn és a praktikum tökéletes keveréke, némi pimaszsággal fűszerezve. Mint az ételhez, úgy az élethez is kell egy csipetnyi csoda. A Te otthonodhoz és mindennapjaidhoz a Cayenne sarokkanapé lehet a tökéletes fűszerkeverék!

Hunyd le a szemed, s lásd magad előtt, ahogyan ez a lila szövetével, formás kis borsszemre hasonlító kivitelezésével, megnyerő eleganciájával tökéletes egyediséget sugárzó bútor a nappalid díszíti. Lásd a tökéletes kényelemben eltöltött pillanatokat. Éld át a Cayenne sarokkanapé nyújtotta meghittséget, ahogyan a hozzád látogatók csodáló, lenyűgözött tekintetét is!

Hogy azonban mindezt a valóságban is megtapasztalhasd, most gyorsnak – és erősnek! – kell lenned! Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba azonnal! Várjuk a hívásod, vagy még inkább személyes látogatásodat, hiszen a CAYENNE olyan egyedi bútordarab, amely bizonyosan nem marad készleten. Főként nem ezen az akciós, remek áron! Lépj időben, látogass el hozzánk, válassz jól, és ízesítsd otthonodat Te ezzel a csipetnyi csodával!

Méret: 260×160

 

X