Chiara kanapé
Chiara kanapéChiara kanapéChiara kanapéChiara kanapéChiara kanapé

Chiara kanapé zsákszövettel

109000 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós kanapé zsákszövet ülőfelülettel.

Igazi fiatalos, divatos, modern darab. Apró kis garzonlakás díszeként tudnám elképzelni, leginkább fiatalok körében. Kellemes szövetanyaga terepet biztosít az elnyújtózáshoz. Ha mégsem lenne elég kinyitható és ágyazható tulajdonsággal is bír. Kanapé formájában a kettős színével lendületes és fiatalos kisugárzása van. Célszerű és könnyen kezelhető. Pár darab van készleten, siessen, jöjjön személyesen.

 

Kategória: Címkék: ,

Leírás

CHIARA kanapé zsákszövet huzattal, ágyneműtartóval és ágyazható funkcióval.

A Chiara kanapé sugárzik a fiatalos energiától és a modern külső vagányságától. Jellegzetes példánya az egyszerű és mégis modern valamint nagyon praktikus bútoraink egyikének. Anyagát tekintve egy minőségi szövet boritást kapott, mely igazoltan bírja a megpróbáltatásokat. Érintése finom és puha. A kettős szín kombináció megvédi az unalmas egyhangú szürkeségtől. A fekete háttámla rész, valamint az alsórész feketesége észrevétlen kihangsúlyozza a világosszürke ülőfelületet. Otthonunk kedvenc bútorává fog válni, mert igazán könnyű, kellemes és lazán illeszkedik a többi stílushoz.

A Chiara kanapé ülőfelülete megfelelő keménységű és jó támaszkodása van.

Keménységét a minőségi habszivacs tömítésnek köszönheti. Minden esetre tökéletes, beszélhetünk a hosszan tartó ücsörgésről, beszélgetésről, olvasásról, vagy megemlíthetünk egy délutáni elnyújtózást fáradtan hazaérve a munkából. Párnáit könnyen mozdítva illeszthetjük magunkhoz, ami még fokozni fogja számunkra az élményt és a kényelmet. Biztosan tudom, hogy sokakat meglep a Chiara kanapé ágyazható és még ágyneműtartó résszel is rendelkezik.  Ágyazhatósága egy szuper funkció, ha mégis marasztalnánk bárkit otthonunkban. Ágyneműtartó része önmagáért beszél. Króm lábai épphogy sejtetően kilátszanak a Chiara alól, ezzel is lágyan fokozva a dizájnt mellyel a kivitelező megalkotta. Bátran állíthatom kellendőre sikerült!

Nem titok, hogy inkább a fiatalok körében közkedvelt ez a kanapénk. A CHIARA kanapé nagyon beleillik egy pályakezdő életébe. El tudom képzelni, hogy a Chiara kanapé központi helyét foglalja el a nappalinak ahol a barátok, bulizások, közös élmények körül forog még a főszerep. Egy- egy átbulizott éjszaka után édes a reggeli ébredés a CHIARA tetején, vagy akár szórakoztató is egyben, ha többen összekuckózunk rajta. Élményeket megosztani egymással már fiatal felnőtt korban is sok erőt ad és boldogságot. Ráadásul a pihentető fekvés biztosított a Chiara kanapé segítségével. Távoli emlékeim szerint anno még az én fiatal koromban hamarabb döntöttünk a padlón alvás mellett. Az akkori kanapék minősége hosszútávon nem mindig volt garantált. Hihetetlen mennyit fejlődött a világ és a technika.

Megtekinthető a pomázi bútor outletben.

Méret: 195 x 145

Elérhetőségünk – címünk itt található.

 

 

X