Akció!
Fehér bőr ülőgarnitúra ZG1605
Fehér bőr ülőgarnitúra ZG1605Fehér bőr ülőgarnitúra ZG1605Fehér bőr ülőgarnitúra ZG1605Fehér bőr ülőgarnitúra ZG1605

Fehér bőr ülőgarnitúra ZG1605

759500 Ft 299999 Ft

Gyönyörű, fehér színű bőr ülőgarnitúra, króm lábakkal. Balos állásban kapható a bútor. Rendelkezik ágyazható résszel is, illetve van benne ágyneműtartós rész is. Outlet áruház vagyunk, így készletünk gyorsan változik. Várjuk megkeresését mindennap!

Leírás

Fehér, valódi bőr ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós funkcióval szerelve.

Kérem érdeklődjön a készletről, mert bútoráruházunk outlet jellegéből adódóan, csak korlátozott ideig és darabszámig vásárolható meg az ülőgarnitúra.

245 x 205 cm

Ez a képen is látható fehér, valódi bőr ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós funkcióval is fel lett szerelve. Ha egy valóban örökös kanapét szeretnél, akkor ez az! Annak hogy bőr sok előnye van többek közt az, hogy komfortosabb az emberi test számára. Télen kellemesen melegen tartja a testet és nem tartja a hideget, nyáron viszont kellemesen hűsít. Nem engedi, hogy felmelegedjünk, nem fokozza a hőség érzetet. Ez különösen jól tud jönni mostanában mikor olyan nagy melegek uralkodnak nyáron.

Fontos előnye még a bőr huzatnak a tisztán tarthatósága, amit nagyon egyszerű. Elegáns fehér színének köszönhetően pedig jól illik a letisztult, modern lakásokba, a falak színét tekintve pedig minden falszínhez jól illeszkedik. Ez egy olyan darab, ami köré sokan a nappali bútorzatát alakítják, hiszen a kanapé egy kulcsfontosságú bútordarabja annak.

A barátaid, rokonaid le lesznek nyűgözve, ha meglátják ezt a kanapét, és biztos, hogy mg nem látták ezt a darabot. Ez azért is biztos, mert németből érkezett és nem sok jutott hazánkba. A német gyártásnak hála te biztos lehetsz a minőségi anyaghasználatban illetve a precíz kialakításban.  Ezt a kanapét jól el lehet helyezni kávézókba is, hiszen jól bírja a strapát, nem csúnyul, nem kopik, még ha nagyon sokat használják sem. Egy modern irodában is remek helye lehet, hiszen kényelmes, ám ugyanakkor jól lehet rajta beszélgetni is.

Ez csak egy a sok kanapénk közül, internetes oldalunkon több százat ismerhetsz meg alaposabban. Vásárolni személyesen a bútoráruházunkban lehet, ahol szakértő kollegáink szeretettel válaszolnak a kérdéseidre is. Kérünk, érdeklődj a készletről, mert bútoráruházunk outlet jellegéből adódóan, csak korlátozott ideig és darabszámig vásárolható meg az ülőgarnitúra. Tehát nem éri meg sokat várakozni, mivel az kapja, aki hamarabb itt van és hamarabb leadja a rendelést. Méretei e pompás fehér ülőalkalmatosságnak a következők: 245 x 205 cm. Várjuk a megkeresésed személyesen, vagy telefonon számunk és pontos címünk is fel van tüntetve internetes oldalunkon!

Várjuk a kedves megkereséseiket személyesen, vagy telefonon.

további termékeinket, bőr ülőgarnitúráinkat itt találja

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X