Akció!
Fix sarok-ülőgarnitúra krómozott lábakkal
Fix sarok-ülőgarnitúra krómozott lábakkal

Fix sarok-ülőgarnitúra krómozott lábakkal

189500 Ft 139000 Ft

Erős szürke szövetből készült sarok ülőgarnitúra. Kényelmes párnákkal rendelkezik, melyek kiválóan támasztják meg hátunkat. Több leírást lejjebb talál! Akciós ajánlatunk a készlet erejéig érvényes!

Leírás

Egy elegáns, de ugyanakkor diszkrét ülőgarnitúra kéne?

Nos, ez esetben ez a legjobb választás. ez a sötétszürke, világos szürkével kombinálva nagyon elegáns megjelenést kölcsönös a képen is megtekinthető kanapénak, amelynek azért sikerült megőrizni a diszkrét jellegét. Remekül mutat ez a stílusos lakásokban, a színének köszönhetően jól fog passzolni a Te lakásod falszínéhez is. Fix sarok-ülőgarnitúra ez párnákkal, rugós kárpitozással, krómozott lábakkal, egy igazán időt és strapát álló darab. Remek választás ez fiatal pároknak, hiszen kényelmesen el tudnak rajta férni, de szuper döntés a modern stílussal rendelkező nappalikba is. a rúgós kárpitozás miatt nem kell amiatt aggódni, hogy eldeformálódik, vagy bármi egyéb baja lesz, hiszen a rugók tökéletesen alkalmazkodnak a rajta helyet foglaló idomaihoz.

A krómozott lábak luxus érzést kölcsönöznek e darabnak, ami miatt sokak nagy favoritja ez.

A mérete: 230 x 165 így remek választás a panelekbe is, nem foglal sok helyet, de ugyanakkor igen sokan el tudnak rajta férni kényelmesen. Remek helyszíne lehet a nagy beszélgetéseknek, de a TV-t is erről a legjobb nézni. Egyszer ezen helyet foglalunk és már nem is akarunk felállni róla, nagyon kényelmes és ami a legjobb a te lakásodhoz is passzol-. Elegáns sötét szürke színe miatt illetve a huzat anyaga miatt egyszerűen lehet tisztítani is. Ülőgarnitúrák sokasága található nálunk, ám fontos elmondani internetes oldalunkon nem lehet vásárolni, ahhoz, hogy megtudd vásárolni személyesen várunk bútoráruházunkba. Ott megtalálod az internetes oldalunkon található összes kanapét, sőt még sok darabot találsz, ami nincs ide feltöltve.

Véleményünk szerint csak személyesen lehet kanapét vásárolni,

hiszen csak  így lehet kipróbálni és élőben tesztelni. Úgy a nyitvatartási programunk, mint ügyfélszolgálati számunk is megtalálható honlapunkon. Bátran keress minket telefonon is, szaktanácsadással is állunk a rendelkezésedre. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradj le erről a bútorról sem. Érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk. Várunk szeretettel!

Fix sarok-ülőgarnitúra párnákkal, rugós kárpitozással, krómozott lábakkal

mérete: 230 x 165

elérhetőségünk: itt

további ülőgarnitúráinkat itt talál

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X