franciaágy
franciaágyfranciaágyfranciaágyfranciaágy

Franciaágy

149900 Ft

Ez valami más, mint a többi. Első ránézésre olyan mintha fordítva lenne, igazán ötletes és játékos. Ráadásul a kényelmi fokozata és rugózása igen magas színvonalú. Anyaga könnyen szellőzik és minőségi szövet. Fejtámla részének köszönhetően otthonosabban és zártabban érezhetjük magunkat, lehetőséget kapva egy kis elvonulásra a hálószobában. Készlet erejéig elérhető áruházunkban.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Franciaágy dupla rugózattal.

Picit más, mint a megszokott, olyan összebújó és kuckózásra hívogató. A fejtámla nagysága kölcsönözi számunkra az elszigeteltség érzését, ami valljuk be őszintén egy hálószobában egyáltalán nem különös, sőt! Franciaágy jellemző még a szabályos varrások kockássága, mely picit merevebbé ám mégis izgalmasabbá teszi számunkra megjelenését. Tapintása kellemesen simogató és lágy, naturális egyedülálló anyag minőséggel ellátva.

Időtállósága kifogástalanul tartós, mely egy fekhelynél, avagy ülőhelynél elsődleges és majdnem az egyik legfontosabb szempontok egyike.

A fekvő felülete a fordított hatást kelti, szerintem ez is nagyon játékos, illetve ötletes és egy vidám megoldás.

A kényelmet és komfortját tekintve semmit nem változtat rajta. Szuper huncut megoldás és ellentmondásos a látszat mely két külön ágyként tárja elénk a francia ágyat, ami ettől még egyként persze rögzítve van. Nagyon modern kivitelezés a henger alakú fejtámasztó, bár szerintem lábunknak is igen pihentető megoldást jelenthet, egyéntől függ, miként használjuk szívesen. Színével káprázatos tisztaságot áraszt felénk, hiszen a könnyed és légies színvilágot sugallja. Mintha az égbolt ragyogó színvilágában gyönyörködnénk. Környezetéhez illeszkedik lezser és oldott könnyedséggel, bútortársait bevonva éteri játékába. Természetesen társai színvilága is kölcsönösen öltöztetheti, segítség lehet egy jellegzetes formájú komolyabb és karakteresebb színű párna vagy pléd. Lábait tekintve látványos tündöklés szemtanúi lehetünk. Króm lábaknak örvend, mely megajándékoz bennünket a garantált biztonsággal.

Fekvő felületének szilárd tartására a habszivacs tömítés fordít gondot.

Szinte minden apró megmozdulásnál észlelni fogjuk ezt a színvonalat, elsősorban a reggeli ébredések tükrében lesz jelentős benyomás számunkra. Higgyék el egy csodálatos madárcsicsergés reggelen, amikor épp csak icipicit nyílt ki szemünk világa a reggeli nap játékában, áldani fogjuk a napot mikor emellett Franciaágy mellett döntöttünk. Kávénk illatát megérezve lelkünk melegséggel töltődik fel a puha és kényelmes párnák, paplanok és elszigetelt kuckónk varázslatában. Szinte szárnyalni fogunk frissen, békésen pihentető éjszakánk mámorában. Megtalálható outletünkben. Érdeklődésüket a készletünk erejéig várjuk. Kár lenne lemaradni róla!

Méret: 180 x 210

Fejtámla: 220 x 124

X