Golega kanapé ágyazható funkcióval
Golega kanapé ágyazható funkcióvalGolega kanapé ágyazható funkcióvalGolega kanapé ágyazható funkcióvalGolega kanapé ágyazható funkcióvalGolega kanapé ágyazható funkcióval

Golega kanapé ágyazható funkcióval

369000 Ft

A Golega elsősorban azok számára készült, akik inkább ülős, semmint fekvős garnitúrát keresnek. Íves, gömbölyded formái szinte csalogatják az embert és bizony nem fogunk csalódni. A Golega kényelme a legjobb relax bőrfotelekét idézi. Szürke, rendkívül erős szövete könnyen tisztítható, mégis puha és kényeztető. Ágyazhatósága és rejtett kis tároló ládikája mellett, egy darab áthelyezhető fejtámlával is rendelkezik.

Leírás

Golega kanapé ágyazható funkcióval szerelve

Bársonyossága már messziről szembetűnő, szinte azt érzi az ember, hogy csak elnyújtózna rajta. Formavilága és kialakítása a kényelemre hivatott. Megjelenése tükrözi minden komfortos tulajdonságát. Elég csak megtekintenünk az ülőfelületének kifogástalan mélységét, avagy a háttámlák hívogató íveit. Szövet anyaga rendkívül erős és strapabíró anyag, bizonyítottan időtálló. Csodálatos, hogy erős szövetként miképpen tudja megőrizni bársonyos és selymes érintését az anyag, mondhatni prémium kivitelezés és minőség. A Golega kanapé másik hibátlan anyaga az ülő és háttámla részeken fellelhető habszivacs, mely úgyszintén ellenáll az idő okozta sebeknek. Mit is jelent ez? A mindennapos használta során általában a bútorok rugalmassága veszít tartásából, eldeformálódik, besüpped. A habszivacs annyira rugalmas és légesen könnyű anyag, hogy használat után újra visszaáll a normál formájára. Tehát, bírja az igénybevételt.

Szuper ötletes aszimmetrikus formája jól használható a nagycsaládosok körében. Lesznek, akik elnyújtóznak rajta, de lehet a legkisebbek a jobboldalon található puff szerű részen fognak ugrabugrálni. Idősebb korosztály kényelmesen leül, feláll belőle. Bátran olvasgathatnak, élvezhetik ezt a remek komfortot. Valamint a relax kartámlával tökéletesíthetik a pihenés örömét. Amennyiben többen lennénk és kellene még férőhely, erre is akad megoldás azonnal. Hiszen előfordul minden családban marasztalnánk kedves családtagjainkat, vendégeinket egy kellemes este alkalmával.

Praktikusan kihúzzuk, az ágynemű tároló részben elhelyezett kellékekkel bevetjük az ágyat és kész is az ágyikó. Felejthetetlen kényelmes élmény lesz mindenki számára.

A Golega kanapé, sarokgarnitúra kivitelezői ügyeltek a kényelemre, minőségre és az előnyös, jól használható tulajdonságokra is. Színe is eszerint lett megalkotva hiszen nem túl sötét, ám nem is világos szürke színe szinte minden környezethez ragyogóan illeszthető. Ugyanolyan tökéletes lesz a sötétebb bútorok társaságában, ahogy egy kellemes világos falszín mellett. Lábainak stílusa is ehhez igazodik, króm felülete nem kényes, viszont fokozza a bútor dizájnját, a biztos tartásról már nem is beszélve.

Szuper választás, mely természetesen nem fog csalódást okozni.

A készlet erejéig tart, várjuk Önöket személyesen bútoráruházunkban.

Méret: 240 X 210

X