Gray 75 ülőgarnitúra ágyazható funkcióval
Gray 75 ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalGray 75 ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalGray 75 ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalGray 75 ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalGray 75 ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalGray 75 ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalGray 75 ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

Gray 75 ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

249900 Ft

Jó minőségű, tartós használatra alkalmas szövetből készült ez a sarokgarnitúra. Balos állásban kapható, ahogy a képen is látszik. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, jöjjön el üzletünkbe, ahol minden készleten lévő bútor kipróbálható. A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek. A kiszállítást ha gondolja, nyugodtan bízza ránk, tapasztalt kollégáink rövid határidővel, országosan vállalják a bútorok kiszállítását!

Leírás

Na ez az a Gray 75 ülőgarnitúra ülőgarnitúra, ami minden extrával rendelkezik…

Amit csak a minőségi kialakítás tekintetében tudhat egy sarokgarnitúra. Speciális rugós kialakítással és extra minőségű prémium kategóriás, légáteresztő habszivaccsal lett kárpitozva. Ezeket a bútorokat valóban egy vagyonért szokták értékesíteni más bútoráruházak. Nálunk limitált darabszámig szuper akciós áron tudja megvásárolni, a készlet erejéig! A bútorért nem kell várakoznia, hiszen azonnal szállítható állapotban megvásárolhatóak. Kérem érdeklődjön a készletről személyesen, vagy telefonon, mert a készleteinket folyamatosan dézsmálják a kedves vásárlóink…

Ez egy igazán letisztult, kifinomult bútor darab.  Amikor az ember ránéz , a tisztaság érzés jut eszébe.

Különleges kialakítása miatt, közkedvelt ülőgarnítúráink között. Jó minőségű, tartós használatra alkalmas szövetből készült, így olyan helyre, vagy otthonba is ajánljuk ahol ténylegesen ki van téve megpróbáltatásoknak. Gondolunk itt a gyerekek játékára,  vagy abban az esetben ahol az ülőgarnítúra nap mint nap ki van téve a használatnak. Irodaházakban, orvosirendelőkben, egyéb intézményekben. Magas háttámla rész lehetővé teszi, hogy igazán relax és pihentető állapotba kerüljünk, nagyon kényelmesen eltudunk rajta helyezkedni, tökéletes támaszkodást nyújt. Még kiegészítőként fokozza a kényelmünket a kartámla rész, ami enyhe hullámvonalából adódóan illeszkedik a testhelyzetünkhez.

Szürkés színe alkalmassá teszi az ülőgarnítúrát arra, hogy illeszkedjen bármilyen környezetbe, akár egy különleges falszín, padlózat, egyéb berendezési tárgyak, stílusok mellett tökélestesen egyedi bútor darabbá váljon. Elképzelésünk szerint mint egy színes környezetben, de akár a passzív falszínek mellé is alkalmas lehet.

Balos állásából eredően, olyan helyre ajánljuk ahol a falmelletti résznél fekszik a balos hosszítás, ami persze alkalmas arra, hogy kiválóan elnyújtózzunk rajta, lehetőséget adva a lábainknak a pihentetésre.

Funkcióját nézve, nagyon jó lehetőséget ad arra, hogy vendégül lássuk még családtagjainkat hiszen ágyazható tulajdonsággal bír. Kiválóan alkalmas arra, hogy több ember kényelmesen elfeküdjön, aludjon a felületen.

Kényelmét tekintve nagyon fontos számunkra a minőség, erről habszivacs anyag gondoskodik ,mely az ülőfelületnek kemény de mégis jó tartást biztosít. Nagy lábainak köszönhetően a stabilitás megoldott, bármilyen terhelést könnyedén bír, ennek ellenére könnyen mozgatható, mert nem túl nehéz. Ettől a megjelenése még extrábbnak tűnik, mert felemeli az egész ülőgarnítúrát.

Nálunk a pomázi bútor outletben elérhető jelenleg ez a bútor darab, balos kivitelben, ebben a szürke színben.

Szívesen ajánlom azok számára ,akik hosszabb távra terveznek, szeretik a különleges megjelenést, illetve fontos a megbízható minőség, könnyed eleganciával, játékossággal fűszerezve. Igazán letisztult forma ami még lehetőségeket tartogat magában a színezettségével és ágyazhatóságával.

balos ülőgarnitúra mérete: 280 x 160 cm

Bútoráruházunk elérhetősége itt:

 

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X