Akció!
szürke ülőgarnitúra
szürke ülőgarnitúraszürke ülőgarnitúraszürke ülőgarnitúraszürke ülőgarnitúra

Gray ülőgarnitúra

369500 Ft 239000 Ft

Kellemes tapintású szövetből készült a bútor! Balos kivitelben érhető el a bútor most akciós áron, amíg a készlet tart. Várjuk érdeklődését mindennap, további leírást lejjebb olvashat a bútorról!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Nagyon igényes megjelenésű ülőgarnitúra.

A Gray ülőgarnitúra szürke szövetből készült, ahogy a fotón is látható balos állásban. Most jöjjön egy kis magyarázat a balos álláshoz! Ha szemben állunk a bútor hosszabbik részével akkor a bal kezünk felé esik a rövidebb rész, ezt hívjuk balosnak. Relax oldaltámlája plusz kényelmi funkciót rejt magában, melyet akár fejtámlának is használhatunk fekvő helyzetben, vagy kartámasz is lehet egy könyv olvasásakor.

Rendelkezik a bútor ágyazható résszel is, ez nagyon hasznos funkció, mivel lehet alkalmankénti alvásra is használni, és akár a mindennapokban is használható ágyként. Az ülőrészhez és a háttámlához nagyon kényelmes habszivacsot használtak a készítők. Ez biztosítja a mindennapi kényelmet, és azt, hogy nagyon időtálló bútort kapunk a pénzünkért.

Igazi luxus benyomást nyújt és természetesen az is, hiszen kimagasló alapanyagok felhasználásával készítették el az ülőgarnitúrát.

Ágyazható funkcióval szerelt!

Látogasson el személyesen ülőgarnitúra outlet bútoráruházunkba és a segítségére sietünk.

Ezért vagyunk, ebben hiszünk!

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek. Outlet áruházunkban állandó jelleggel ki van állítva kb 180-200 db ülőgarnitúra, ami akár azonnal elvihető.

A bútorok elszállítását egyénileg is meg lehet oldani, de szívesen segítünk ebben! Tapasztalt kiszállításért felelős munkatársaink rövid határidővel vállalják a bútorok házhoz szállítását a legtöbb esetben 2-7 nap között de maximum 10 napon belül szinte mindig tudják ezt vállalni. Budapestre és vidékre, az ország egész területén van lehetőség a bútorok kiszállítására.

Célunk, hogy minőséget adjunk elérhető áron, hogy a család következő ülőgarnitúráját is nálunk vásárolja.

Ha bármivel kapcsolatban kérdése merülne fel, elér bennünket a megadott elérhetőségeken! Nyitva vagyunk hétfőtől-szombatig!

nyitvatartásunk ideje itt található

Időszakosan szoktak lenni akciós darabjaink is, ezek a modellek hamar gazdára találnak! Ne maradjon le kiválasztott bútoráról, jöjjön el üzletünkbe akár már ma, és kollégáink mindenben segítenek!

 

mérete: 215 cm x 270 cm

Amennyiben megnézné további termékeintek mint pl. az ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X