Akció!
L22 sarokgarnitúra
L22 sarokgarnitúraL22 sarokgarnitúra

L22 sarokgarnitúra

325900 Ft 249900 Ft

mérete: 220 x 280 cm
Relax fejtámlás sarokgarnitúra minőségi műbőr szövettel, rugós kárpitozással.

Prémium kategóriás letisztult formavilág jellemzi és legfőbb erénye a kényelem, hiszen ebben az ülőgarnitúrában valóban párosul a luxus és a minőség

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Remek választás ez az sarokgarnitúra nappalikba, irodákba, de akár a szórakozóhelyeken is lehet használni.

Relax fejtámlás sarokgarnitúra ez minőségi műbőr szövettel, rugós kárpitozással. A rugós kárpitozás nagy előnye, hogy az éve múlásával sem lesz semmi baja, egy ilyen darabot megvásárolva időtálló darabot vásárolsz magadnak.  Prémium kategóriás letisztult formavilág jellemzi fontos megjegyezni, hogy a legfőbb erénye a kényelem, hiszen ebben az ülőgarnitúrában valóban párosul a luxus és a minőség.

A szórakozóhelyeken ezen igazán kényelmesen fogják érezni magukat vendégeid. Természetesen a nappalik ékköve is lehet, megéri e köré megvásárolni a többi bútort is. ha már be van bútorozva a nappalink, akkor leginkább a modern és a romantikus stílusú lakásokba éri meg e kanapét elhelyezni, de természetesen a többi stílussal is jól összehozható. Ha kanapét veszünk fontos szempont, hogy kényelmes legyen, nos, ez az a kanapé, amiben mindenki jól érzi magát kortól, nemtől függetlenül. Minden forintot megér, és most még jobb áron kapod tőlünk.

Megéri ügyfélszolgálatunknál érdeklődni, mielőtt ellátogatsz áruházunkban, hiszen gyorsan lecsapnak az ilyen német minőségi kanapékra. Internetes oldalunkon több száz ülőgarnitúrát találsz, és ezek közt a legtöbb ágyazható és ágyneműtartós darab. Azért hoztuk létre oldalunkat, hogy neked könnyebben menjen a választás, több képet is csatoltunk minden leírás mellé.

A mérete a képen látható sarokgarnitúrának: 220 x 280 cm.

Még a magas emberek is kényelmesen tudnak helyet foglalni e kanapén köszönhetően a háttámasznak, amely kicsit hátra ejt. Elérhetőségünk, címünk mind megtalálható internetes oldalunkon. Add hozzá oldalunkat könyvjelzőidhez (CTRL+D) billentyűzet lenyomásával! Megéri ezt megtenni, hiszen nap mint nap hirdetünk akciókat és szebbnél szebb kanapét kínálunk eladásra, így minden nap érdemes hozzánk ellátogatni. Ezt megteheted személyesen is, szeretettel várunk. Kollégáink, ha bárminemű kérdésed akadna, szívesen válaszolnak rá. Több éves szakmai tapasztalatunk van kanapéértékesítés terén, várunk téged is szeretettel!

mérete: 220 x 280 cm

elérhetőségünk, címünk

Adja hozzá oldalunkat könyvjelzőihez (CTRL+D) billentyűzet lenyomásával!

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, vásárlóinkat bútoráruházunkban. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X