L9 bőr ülőgarnitúra
L9 bőr ülőgarnitúraL9 bőr ülőgarnitúraL9 bőr ülőgarnitúraL9 bőr ülőgarnitúra

L9 bőr ülőgarnitúra

349900 Ft

Eredeti, minőségi bőrből készült ülőgarnitúra. Kényelmes szivacsos ülőrésszel. Relax dönthető háttámlával, és felemelkedő lábrésszel. Élvezze a mozi relax funkciót otthonában! A bőr nagyon kellemes tapintású, és igazi prémium érzetet ad. Várjuk érdeklődését!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Ha minőségi kanapékat tervez nappalijába: L9 bőr ülőgarnitúra.

Rendben kicsit elfogultak vagyunk egyik kedvenc darabunkkal, de mi már kipróbáltuk és valóban kényelmes! Az L9 bőr ülőgarnitúra mely valójában két kanapéból áll egy igazán minőségi szettnek számít. Anyagát tekintve eredeti, minőségi bőrből készült a bútor. Ez nem is csoda, hiszen német bútorról van szó és a prémium anyaghasználat az teljesen megszokott ez esetben.

Kellemes szürke árnyalata miatt tükröződik egyfajta nyugalom és elegancia. Gondolom Ön is eljátszott már a gondolattal milyen lenne otthonába tudni ezt a remek ülőgarnitúrát. De még irodákba is sokan választják ezt a megoldást, mert nagyon mutatós darabokról beszélünk.

Extra kényelmi funkciója révén elég hamar gazdára találnak ezek a kényelmes és mutatós bútorok, így ha kinézte már magának érdemes bejönnie az üzletbe kipróbálni! Mivel outlet áruház vagyunk, így telefonon is tud kérdezni a bútorral kapcsolatban valamint a készletről is!

Ha eljön pomázi üzletünkbe két szinten kb. 180-220 ülő bútort talál. A kiállított bútorok azonnal elvihetőek. Nálunk nincs várakozási idő. Biztosan járt már úgy a személyes vásárlás alkalmával, hogy azonnal megvette volna a kiállított bútort, de azzal szembesült, hogy bizony jó pár hét után lehet csak Öné a kiválasztott bútor. Nos nálunk jó hír hogy azonnal elvihető az összes készleten lévő bútorunk. Kiszállítást végző munkatársaink nagy tapasztalattal, és rövid határidővel dolgoznak. Budapest vagy Budapest környéki szállítást 2-4 nap átlagos szállítási idővel tudunk vállalni. Ha távolabbi helyszínre kellene szállítani, az is megoldható, ezt 10 napon belül tudják vállalni a kollégák.

Eredeti minőségi bőrből készült, a képen látható mozi relax funkcióval!

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Elérhetőek vagyunk telefonon és személyesen az üzletben is. Várjuk hívását, érdeklődését!

Addig is érdemes nézni weboldalunkat, ahol sok akciós termék is található, amíg a készlet tart!

mérete: 100 cm x 185 cm, 100 cm x 230 cm

X