sarokgarnitúra
sarokgarnitúrasarokgarnitúrasarokgarnitúra

Santa Lucia sarokgarnitúra

289900 Ft

Állítható háttámlás és relax fejtámlás sarokgarnitúra könnyedén tisztítható speciális szövettel. Az akciós ár csak a készlet erejéig érvényes, ne maradjon le az akcióról.

A Santa Lucia egy nagyon dekoratív, divatos bútor. Speciális szövet anyagának köszönhetően könnyen tisztítható, emellett igen erős anyag. Kiemelkedő sajátossága a háttámlák állíthatóságában rejlik, mely kiegészül a kartámlák mozgathatóságával is. Méretei tökéletesen alkalmasak a meghitt elnyújtózó pihenésre. Igényes varrásai fokozzák a bútor rendkívül kellemes tartását így hosszan élvezhetjük a pihenést.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

SANTA LUCIA sarokgarnitúra

Barátságos kisugárzása és magas színvonalú kényelme káprázatos utazásba repít el bennünket nap, mint nap. Melegséget árasztó külsöjével, színével, formavilágával egyedülálló bútortársai mellett. Harmonikus eleganciája sajátos kialakításának köszönhető. Megjelenésében érződik a minőség és a komfort tökéletes luxusa. Prémium színvonala több tulajdonságából ered. Tekintsük meg milyen praktikus dolgokkal lett felruházva a mi Santa Lucia sarokgarnitúránk.

Ülőfelületének mélysége olyan méretekre rúg mely alkalmas egy teljesen ellazult ülésre vagy egy közepesen elnyújtózott pozícióra, mely igazán pihentető számunkra. Háttámla része megfelelő tartást biztosít testhelyzetünknek, kiegészülve a relax fejtámláival valamint a játékos majdnem henger alakú párnáival. Relax fejtámlái külön- külön is mozgathatók, ami rendkívül ritka ülőgarnitúrák esetében. A háttámlák és egyben az ülő felületének keménységéről is habszivacs tömítés gondoskodik. A habszivacsra jellemzően nem kell majd idővel attól tartanunk, hogy megsüpped és kiülötté válik a felülete. Egyaránt jól vizsgázott az kopásállósági teszten, ami a kifogástalan időtállóságáról ad bizonyságot.

Ülő részek és a háttámlák varrásai azon kívül, hogy dizájnosabbá varázsolják a Santa Lucia sarokgarnitúra, jobb, nagyobb teherbírást biztosítanak a felületnek.

Szövet anyagának minősége és tartóssága is átment a rostán. Mind amellett, hogy erős tartós magas színvonalú anyag, érintése finom és lágy. Érdemes Önnek is kipróbálnia a hosszított részen helyet foglalva, esetleg végig nyújtózva rajta milyen tökéletes a keménysége, valamint milyen kellemes jó érzés egybeolvadni felületének selymes anyagával. Kartámlái felfelé állíthatók, amivel könnyedén igazodik testünk magasságához és karunk helyzetéhez.

Színe képviseli a természetet, hiszen homok színe majdnem mindenhez kifogástalanul tud alkalmazkodni, mindegy világosabb vagy sötétebb árnyalatokról teszünk említést.

Sarok ülőgarnitúraként természetesen otthonunk csendes, árnyas szegletében ragyogóan nyújtja számunkra a megpihenés örömét. Nagyságát tekintve azonban méltó lehet teret engedni számára, így könnyűszerrel válhat nappalink ékszerévé.

Lábainak fa anyaga idomul a naturális stílusához, és a termeszét közeliségéhez. Széles lábai stabil támaszkodást szolgáltatnak számára.

A készlet erejéig elérhető bútoráruházunkban!

Ne maradjon le róla, várjuk szeretettel érdeklődőinket.

 

X