ágyazható kanapé
ágyazható kanapé

Poll kanapé

225900 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós kanapé kellemes tapintású szövettel, tartozék párnákkal.

Igazi kis cukiság, ami hihetetlen szuper ügyes. Nézzük csak meg közelebbről mire is gondolok. Visszafogott megjelenés, elegendő nagyságú hely, kellemes tapintású szövetanyag, íves komfortos háttámlák, pihe-puha párnák. Ráadásul itt még nincs vége kényelmünk fokozására szuper lehetőség az ágyazhatósága ágyneműtartóval kiegészülve. Kicsi, ügyes, praktikus. Készlet erejéig, várjuk az érdeklődésüket személyesen bútoráruházunkban.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Poll kanapé, amiben könnyedén megegyezhetünk

Nem szükséges közvélemény-kutatást, avagy elő-felémérést készíteni, a Poll kanapé valóban mindenki választása! Az exit-poll-ok ideje lejárt, van, ami közmegegyezés tárgya! Angolul az opinion poll azt jelenti, közvélemény-kutatás, ám ez a kanapécsoda olyan harmonikus kombinációja stílusnak, praktikumnak és kényelemnek, amely bárkit rabul ejt.

A Poll kanapé egy ágyazható, ágyneműtartós, átalakítható irányú sarok ülőgarnitúra, amely szürke, puha szövetével nem zavarja meg az otthonod letisztult atmoszféráját. Mégis olyan elegancia, báj, és kifinomult dizájn jellemzi, hogy aki csak meglátja, azonnal odavágyik – legalább az egyik sarkára. A Poll kanapé a mindennapok hőseinek választása, egy igazi családi bútordarab, amely méltán nyűgözi le az otthonteremtésben jártas barátnőket, a tartós minőséget kereső szülőket és nagyszülőket, ahogyan a család legkisebb tagjait is. Hiszen a Poll kanapé igazi csatahajó, ha kell, bunker, sőt egy valódi grunddá válhat a családi fészekben! Gyermekeknek játszóház, felnőtteknek, avagy a munka hőseinek barátságos mentsvár a dolgos hétköznapok után, ahová a nálunk éjszakázó szeretteinket is bátran meginvitálhatjuk. A Poll kanapé a mindennapi élet rendkívüli, utánozhatatlan társa, nem lesz olyan, aki ne azt mondaná, amikor meglátja a Ti otthonotokban: én is pont erre, pont ilyenre vágyom!

Csakhogy a Poll kanapé nem tucatdarab. Sőt, érdemes minél hamarabb elköteleződni mellette. Ilyen közmegegyezés ugyanis ritkán adódik az életben, avagy a családban. A Poll kanapé egészen biztosan hamar elkel, s nem marad készleten, főként ezekkel a lenyűgöző kondíciókkal. Hiszen tényleg mindenki éppen ilyenre vágyik. Lépj velünk kapcsolatba, látogass el bemutatótermünkbe, ahol a Poll kanapé munkatársaink közmegegyezésének tárgyaként virul főhelyen: miután ezt érdemli. A Poll kanapé az, amiben mindenki megegyezik, nincs olyan kollégánk, aki ne vinné bármikor haza. Most pedig a Tiéd, Tiétek lehet, ezzel a népszerűségi ranglétre csúcsára emelve otthonotokat is.

Várjuk hívásod, majd pedig személyes látogatásodat, munkatársaink készek bármiben a rendelkezésetekre állni. Kérdéseitekre válaszokat, fenntartásaitok megnyugtató megoldást találunk: mi nem ültetünk fel, csakis le! Ne késlekedj, tedd olyan lenyűgöző otthonná lakásotokat a Poll kanapé révén, amelynek stílusosságában valóban mindenki megegyezik!

Méret: 250×155

További kanapé kínálatunkat itt éri el.

 

X