Leiknes bőr kanapé
Leiknes bőr kanapéLeiknes bőr kanapéLeiknes bőr kanapé

Leiknes bőr kanapé

199900 Ft

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Leiknes bőr kanapé valódi bőrből

Klasszikus kinézete ellenére egy nagyon modern, jó kialakítású kanapé. Csodálatos letisztult színével igen kedvelt bútordarab vásárlóink körében. Bőr anyag fedése van mely erős, tartós időtállósága sokszor tesztelt és bizonyított. Azonban érintésre egy kellemesen lágy, finom anyag, ráadásul hűsítő hatása is van. Könnyedén rabul ejti az embert, nem csak ezzel hanem kényelmével egyaránt.

Támaszkodás, tartása a habszivacs tömítő anyag rugalmas és légies kialakításának köszönhető. Mit is jelent ez pontosan? Többek között azt, hogy amint helyet foglalunk rajta besüpped, hozzánk idomul, majd a kiszállásunk pillanatában újra kiegyenesedik. Ezért rugalmas és légies a habszivacs, igy nem kell attól tartanunk, hogy idővel süppedt, avagy eldeformálódottá válik.

Mélysége és annak mérete úgy lett kialakítva, hogy az idősebb korosztály számára is könnyedén és kényelmesen kezelhető legyen. A leülés a felállás már nehézségeket okozhat, ha egy bútor túl alacsony. A Leiknes bőr kanapé minden korosztály álma. Fiataloknak sokszor a közkedvelt sorozat jut eszébe, ahol a kanapé helyekért ment a küzdelem, akinek nem jut hely a kartámlák masszív váza bírja a strapát.

Színével és méretével rendkívül jól harmonizál bármilyen miliőhöz, cifrább vagy sötétebb árnyalatú bútorokhoz, szőnyeghez. Általában kisebb terekhez választják, de elképzelhető egy szép iroda, váróterem, avagy nagyobb hálószoba pihenőjeként is. Képzeljük csak el mikor várakozunk mennyivel jobb egy ilyen színvonalas és kényelmes kanapén ücsörögni.

A Leiknes bőr kanapé alkalmas kisebb terek központi színterévé válni, úgy, hogy közben ékszerévé lesz otthonunknak., ahogy a csendesebb meghittebb sarkoknak.

Varrásai díszítik és fokozzák megjelenését, valamint erősítik tartását. Lábai aprók ám biztos stabil támaszkodásban részesítik bútorunkat. Bátran nyúzhatjuk, használhatjuk egyszerűen minden téren kiállja a próbát.

Színe egy picit érzékeny lehet a piszkosodásra, ám egy nedves törlőkendő elegendő tisztán tartásához.

A Leiknes bőr kanapé ajánlott azok számára, akik szeretik a kényelmet, nem rendelkeznek túl sok térrel, fiatalos praktikus megoldást keresnek a hétköznapok kényelmére.

A készlet erejéig tart.

Méret: 180 X 90

X