óriás kanapé
óriás kanapéóriás kanapéóriás kanapéóriás kanapé

Luiz kanapé párnákkal

189990 Ft

Kanapé párnákkal, nagyon kényelmes ülőfelülettel.

Leírás

Luiz kanapé, maga a brazil tűz

Ha nem is vagy nagy focirajongó, a Luiz kanapé névről aligha ugorhat be más, mint egy göndör, hatalmas barna hajkorona és a salsa-szerű, játékos testmozgás.

David Luiz, avagy teljes nevén David Luiz Moreira Marinho brazil labdarúgó. A Bajnokok Ligája, az Európa Liga-, és a Konföderációs Kupa győztes hátvédje, aki manapság a Chelsea játékosa, akinek labdakezeléséből hírhedten árad a brazil tűz. A Luiz kanapéegy olyan hatalmas heverő, amely éppen Brazília tüzes, temperamentumos hangulatát hozza el otthonodba.

A Luiz kanapé a föld színeivel és melegségével, egy meglehetősen elegáns kompozícióban összeállva repít el Latin-Amerika legszebb tájaira. Ez a garnitúra a kávéföldek forró nyári hangulatát, leírhatatlan szépségét hordozza és az otthon gőzölgő, forró fekte aromájaként tűnik majd fel nappalidban. Hatalmas fekvőfelülete és puha, minőségi eleganciát sugárzó kárpitozása mindenkit hívogat majd, aki csak belép otthonotokba.

Ez a heverő olyan csodálatos, családias élményekkel ajándékoz majd meg, amelyre mindenki vágyik, amikor az otthon fogalmára gondol. A Luiz kanapé ráadásul egyedi darab, így a vendégsereget lenyűgözve nemcsak a brazil kávét kínálhatod fel, de biztosan maradandó élményt is nyújtasz: irigyelni fogják a stílusérzéked, amellyel berendezted otthonod.

Csakhogy a Luiz kanapé nem terem ám minden kávécserjén:

A brazil temperamentumot most csak rövid ideig, ezen az akciós áron pedig várhatóan csupán néhány órán át érheted el. Ne habozz, „fordulj kapura” és bártan lépj velünk kapcsolatba! Gól gyanánt mi nemcsak egy csodás ülőgarnitúrával, hanem teljes körű, minőségi szolgáltatásunkkal is meg fogunk jutalmazni. Amennyiben ugyanis most rögtön megrendeled tőlünk a LUIZ-t, napokon belül vállaljuk a bútor kiszállítását bárhová az országban, nem lesz gondod ezzel.

Örömmel fogadjuk azonban megkeresésed akkor is, ha a brazil temperamentumról meggyőződnél bemutatótermünkben. Üzletünkben nemcsak valamennyi kérdésedre szívesen válaszolunk, de olyan praktikus tanácsokkal is ellátunk, amellyel hosszútávon is megőrizheted a Luiz kanapé brazil tüzét. Várjuk a hívásodat, Te viszont ne várj sokáig, vesd be a brazil cselt és vidd haza a legjobb bútor kupáját!

Méret: 275×110

Ár: 189.900 Ft

elérhetőségünk, címünk.

X