Akció!
Mali sarokkanapé
Mali sarokkanapéMali sarokkanapéMali sarokkanapé

Mali

289900 Ft 239900 Ft

Mali sarokkanapé zsákszövet kárpittal és rugós kárpitozással. Nagyon kényelmes ez az igazi dizájn sarokkanapé. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes. Szeretettel várjuk a kedves vásárlókat, érdeklődőket. Méret: 280×195

Leírás

Mali sarokkanapé, a Szahara kincse

A lenyűgöző látványosságokban bővelkedő, mégis hányattatott sorsú Mali Köztársaság nevét viseli ez a csodálatos bútor. Nem véletlenül, hiszen a Mali sarokkanapé homokszín és fehér kárpitozásával mintha csak a Szahara kincsét varázsolta volna elénk valaki. Ez a megnyerő, minimalista dizájnelemekkel rendelkező, ám maximális komfortérzetet nyújtó garnitúra a legigényesebb vásárlók kedvence. Éppen olyan, mint az afrikai köztársaság valamely sivatagi palotája!

Nemes egyszerűségével bármilyen otthonba illik, kiválóan alkalmazkodik. Ám a Mali sarokkanapé a könnyed, végtelen homokdűnék látványához hasonlóan mégis szemet gyönyörködtet, az ember egyszerűen odavágyik. Ráadásul ez a sarokgarnitúra egy igazi sivatagi oázissal ér fel. Hiszen nemcsak hatalmas ülő, és kényelmes fekvőfelületein túl relax fej- és háttámlák segítik a tökéletes kikapcsolódást. Éld át a sivatagi pihenőhely varázsát, képzeld csak el, ahogyan a MALI-n gyűlik össze a család! A Mali sarokkanapé tökéletes társasjáték-helyszín, minden családi fotózkodás központi színtere, de egy meleg otthon természetes pihenőtere is: az olvasás, filmnézés, sőt, a leckeírás terepe. Kapaszkodj a Mali sarokkanapé végtelen lehetőségeibe, ábrándozz el a vasárnapi ebéd utáni ejtőzésről ezen a kanapén! Érezd a Mali sarokkanapé által nyújtott békés hangulatot, mintha csak a sivatagban sétálnál! Sőt, képzeld el, éld át azokat a magabiztosságot nyújtó visszaigazolásokat is, amiket a MALI-t megpillantó, féltékeny barátnőktől kapsz majd kivételes stílusérzékedért!

Nem kell mást tenned, mint az álmodozás után lépni, s megteremteni az álmaidat!

Hozd létre a MALI-val az álomotthonodat. Lépj velünk kapcsolatba mihamarabb, várjuk a hívásodat! Munkatársaink bármely felmerülő kérdésedre szívesen válaszolnak, de még nagyobb örömmel látnak bemutatótermünkben. Nálunk luxusbútorok széles kínálatával találkozhatsz, s hiszünk benne, hogy képesek vagyunk a számodra legtökéletesebb ülőgarnitúrát kínálni. Gyere el, győződj meg a saját szemeddel arról, hogy nálunk van, amire vágysz! A sivatag szerelmeseinek, az „egyszerű, de nagyszerű” párosát keresőknek ugyanis ez egyértelműen a MALI.

Csakhogy a Szahara kincsét nem kaphatja meg mindenki, érdemes tehát sietni, s ezen különleges akció keretein belül, még ma lecsapni a MALI-ra!

Méret: 280×195

X