Akció!
U-akalú ülőgarnitúra
U-akalú ülőgarnitúra ágyazhatóU-akalú ülőgarnitúraU-akalú ülőgarnitúraU-akalú ülőgarnitúraU-akalú ülőgarnitúra

Melfi U alakú ülőgarnitúra

459900 Ft 349990 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós kivitelű u alakú ülőgarnitúra. Nagyon kellemes tapintású szövettel és krómozott lábakkal.

A dizájn elsőosztályú. Modern minden része, bármerre is tekint az ember. Látványos ötlet az esztétikusan hátra ívelő háttámlák vonala. Ülőfelülete tökéletes keménységű a hosszabb kikapcsolódáshoz. Anyaga erős mégis lágy tapintású szövet. Ágyazható és ágyneműtartó rész is párosul hozzá. Lábai stílusban kiválóan passzolnak. Készletünkben egy pár darab elérhető, várjuk személyes érdeklődésüket.

Leírás

Melfi U alakú ülőgarnitúra

A Melfi U alakú ülőgarnitúra alakú ülőgarnitúra azok számára kényelmes, akik szeretik, ha az ülőgarnitúrájuk maximálisan kiszolgálja az összes elképzelésüket mely a  pihenéshez kapcsolódik. A MELFI U anyagát tekintve minőségi és teljes mértékben időtálló, erős szövet, ami bírja a terhelést. Érintve ezt az anyagot mégis meglepődnénk puhaságán és kellemes finomságán annak ellenére, hogy erős és strapabíró szövetről van szó. Jól látszik, hogy a Melfi egy elegáns prémium osztályú ülőgarnitúra.

Formája, szélessége és mélysége, az U alakja, valamint a kar és fejtámlák mozgathatósága is a komfortunkat szolgálják.

Tökéletesen alakítható magasságunkhoz testhelyzetünkhöz a hát és a kartámlák idomulnak hozzánk. Ülő felülete éppen kiváló keménységű így sokak számára nyújt megpihenést hosszabb időn keresztül is. A színe visszafogott és elegáns, nagyon jól mutat a nappalink közepén önálló bútorként, mely körbejárható. Érdemes teret hagyni számára. Lábai kifejezetten dizájnosnak mondhatók ezzel is emelve az ülőgarnitúra stílusát és pompáját. Ágyazhatósága célszerű azokban az időkben, amikor szívesen marasztalnánk barátainkat, esetleg családunk többi tagját. A Melfi U alakú ülőgarnitúra fekvőfelülete alkalmas a mély és pihentető alvásra, arról nem is beszélve hely lesz bőven.

Ezekre az esetekre még egy funkció hasznos számunkra ez pedig az ágyneműtartó rész.

Higgyék el egy átbeszélgetett éjszaka után megköszönjük majd, hogy csak felnyitjuk és elővesszük az ágyazáshoz szükséges kellékeket. Könnyedén és lazán.

A Melfi U alakú ülőgarnitúra számomra egyik fő tulajdonsága az U alakjának köszönhető. Mégpedig azért, mert amikor ücsörgünk, vagy éppen kényelmesen heverészünk tetején fontos, hogy lássuk egymást. Nagyon jó lehetőség, hogy bárhol helyezkedünk el rajta, közel vagyunk egymáshoz. Igy azok a percek és órák, amiket együtt töltünk igazán meghitté, felejthetetlenné válnak számunkra.

Persze ezt tovább gondolva egy szuper családi mozidélutánt is kellemesen és kényelmesen élhetünk meg. A mai világban ahol az emberek állandóan rohannak eltávolodva egymástól ezeket a lehetőségeket ragadjuk meg. A MELFI tökéletes társ lesz ebben.

Méret: 340 x 240

elérhetőségünk

X