Multiflex kanapé
Multiflex kanapéMultiflex kanapéMultiflex kanapéMultiflex kanapéMultiflex kanapé

Multiflex kanapé ágyazható

229900 Ft

Ágyazható, minőségi német kanapé. A bútor kellemes tapintású szövetből készült. Ágyazható funkcióval bír, mely könnyen kezelhető. A kényelemről az ágy funkciónál kényelmes matrac gondoskodik. Az ülőrész szivacsos megoldással készült, mely nagyon kényelmes. Mivel pár darabot kapunk az összes bútorból, készletünk gyorsan cserélődik. Görgessen lejjebb több infóért a bútorról!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Multiflex kanapé

Kiváló szövetből készült kanapé, ami nem foglal túl nagy helyet és ágyazható is egyben ez a Multiflex kanapé. De járjuk kicsit körbe mit is tud ez a bútor!

Német bútorról van szó ami egyfajta minőséget foglal magában a praktikussággal ötvözve. Rendkívül kellemes a szövet tapintása, és kényelmes is a szivacsos ülőfelülete. Ahogy látjuk a fotón ágyazható is a bútor. Itt szintén csak a legjobbakat tudjuk mondani, gyakorlatilag teljes értékű fekhelyeket lehet varázsolni pár másodperc alatt.

Erről a bútor darabról, egyszerűen ránézésre is a Jóbarátok sorozat behuppanós kanapéja jut eszembe, ahol a barátok egy jobbfajta csevejhez egyszerűen kényelembe dobták magukat, hatra dőlve élvezték a társalgás minden pillanatát a komolyságtól a hasfájós röhögésig.

személyem szerint eszméletlen szellemes és vidám sorozatnak tartottam, valahogy mindig azt éreztem, bárcsak köztük lehetnék, lazák, lezserek, szókimondók, és baromi jó fejek…..nem véletlen siker sorozat lett belőle.

Ott is színben, formában, nagyságában hasonló kanapé szerepel a kávézós jeleneteknél.

A mi „jóbarátok” kanapénkról azt érdemes tudni, mivel a sorozatbélit annyira közelről még sem ismerem, hogy minőségi német kanapé, ágyazható funkcióval. Viccesen akkor ennyit röviden!

Ok, nézzük bővebben egy picit ezeket a tulajdonságokat, had érezzük magunkhoz közelebb ezáltal.

Egy nagyon kellemes tapintású szövetből készült, ami ráadásul egy igazán megbízható időtálló tartós anyag, valamint az ülőrész alatt egy kellően kemény habszivacs tömítés van, ettől érezhetően kellemes az időtöltés rajta ülve, vagy akár elheveredve hosszútávón is, nem annyira kemény, hogy kellemetlenné váljon egy idő után, de nem is annyira süppedős és puha, ezért van tartás benne.

Ágyazható funkcióval bír, ráadásul ezt úgy oldották meg a kivitelezők, hogy nagyon egyszerűen kezelhető szinte fél kézzel kinyitható és ággyá varázsolható, nem is akár milyen matraccal látták el a fekvő részt, hiszen egy minőségi, de hajlékony és rugós matrac található benne.

Szuper kényelmes a nagysága ágyazott formában is, ezért két ember igazán jól elfér rajta. egy problémával kevesebb ha vendégek érkeznek hozzánk.

A színe jelenleg nálunk ebben érhető el, ez egy meleg hatású barna szín, ami mégsem „öreglányos”, vagy régimódi , így könnyebben illeszkedik a többi színhez és bútorhoz otthonunkban, ha mégis komornak éreznénk, több tippel is szolgálhatok, hogy kiszínezzük és vidámabbá tegyük.

Apró kiegészítőkkel, mint például egy –kettő színes párna, vagy egy lezseren ráterített csíkos, kockás, mintás, színes pléd vagy takaró is tökéletesen alkalmas erre.

Praktikus, barátságos, kényelmes.

Ha nem szeretne lemaradni erről a remek kanapéról hívjon minket a készlet miatt! Outlet áruház vagyunk így mindenből pár darab érkezik!

Várjuk hívását mindennap!

mérete: 185 cm x 100 cm

X