ágyazható kanapé
ágyazható kanapéágyazható kanapé

MULTIFLEX kanapé

Ágyazható kanapé luxus kivitelben keményfából.

Kedves kis kanapé, mely akár filmsztár is lehetne. Vidám színével igazán fiatalos és kellemes megjelenése van. Selymes szövet anyaga nagyszerű érzésben részesít bennünket. Ülő és háttámla része kellemes keménységgel támaszt meg mindenkit, aki helyet foglal rajta. Ágyazhatósága tökéletes fekhelyet ad, ha vendégeinket marasztalni szeretnénk. Lábai visszafogottan támasztják meg bútorunkat.

Elérhetőségünkért kattintson ide

Kategória: Címke:

Leírás

Multiflex kanapé, a szeretetteljes harmónia

Hajlékonyság és harmónia? A MULTIFLEX éppen azt adja, amire vágysz! És hogy mire vágysz valójában? Most hunyd le a szemed! Fesd fel magad előtt legmerészebb vágyaid legmeghittebb romantikus estéjét a kedveseddel. El tudod képzelni az ünnepi készölődést, a karácsonyfa-állítást és -díszítést úgy, hogy közben időről időre itt bújtok össze? Látod magad előtt, ahogyan megajándékozzátok egymást, majd koccintva hálát adtok egymásért és közös boldogságotokért? A Multiflex kanapé ugyanis tökéletesen illeszkedik hozzád és igényeidhez, éppen beleillik abba az életformában, amit Te magadnak, nektek megálmodtál.

De képzeld csak el, hogy nálatok tartjátok a barátokkal a karácsonyi partit.

Kicsi a lakás, de mégis mindenkinek helyet tudsz kínálni a MULTIFLEXEN, amely csodás, puha textiljével, minimalista stílusával, skandináv praktikumával egy nem tolakodó eleganciát kölcsönöz majd otthonodnak. Hunyd le a szemed ismét, s folytasd az általad szőtt mesét, ahogyan mindenki gratulál az otthonotokért, azért a munkáért, amellyel ezt a lenyűgöző hangulatot megteremtetted. A Multiflex kanapé ebben az atmoszférában is a segítségedre lesz!

Olyan elképesztően egyszerű, a laza elegancia jellemzi, miközben igazán praktikus bútordarab. Ha valakinek a buli után, netán egy ünnepi látogatás során valamelyik szerettednek szüksége volna egy menedékre, a MULTIFLEX ágyazható, így nem okoz majd gondot elszállásolni azt, aki kedves a szívednek.

De egy jó kis mozizáshoz, összebújós, fáradt estékhez is a Multiflex kanapé a legkiválóbb találat, hiszen ez a garnitúra nemcsak az egész napos rohanásban meggyötört testednek, a munkában megfáradt elmédnek, de békére és szeretetteljes harmóniára vágyó lelkednek is mentsvára lesz.

Ne gondolkozz hát tovább, itt az idő, hogy valóra váltsd, amit megálmodtál magadnak! Vidd haza a Multiflex kanapét, s rájössz majd, hogy nemcsak lakásod, sőt életed minden momentumával harmonizál, de olyan szeretetteljes alkalmazkodásra is képes ez a bútor, amely csak a legjobb minőségű, luxusdarabok kiváltsága. Éppen ezért jobb ha sietsz, a Multiflex kanapé. biztosan nem lesz sokáig a kínálatunkban! Érdemes még ma kapcsolatba lépned velünk, sőt mihamarabb ellátogatni bemutatótermünkbe, ahol személyesen élheted át első találkozásodat a szeretetteljes harmóniával, amit ezután biztosan nem akarsz majd elengedni többé!

Méret: 210x180x200

További kanapé kínálatunkai itt találja

 

X