Akció!
ágyazható kanapé
ágyazható kanapéágyazható kanapé

MULTIFLEX kanapé

219900 Ft 149990 Ft

Ágyazható kanapé luxus kivitelben keményfából.

Elérhetőségünkért kattintson ide

Kategória: Címke:

Leírás

Multiflex kanapé, a szeretetteljes harmónia

Hajlékonyság és harmónia? A MULTIFLEX éppen azt adja, amire vágysz! És hogy mire vágysz valójában? Most hunyd le a szemed! Fesd fel magad előtt legmerészebb vágyaid legmeghittebb romantikus estéjét a kedveseddel. El tudod képzelni az ünnepi készölődést, a karácsonyfa-állítást és -díszítést úgy, hogy közben időről időre itt bújtok össze? Látod magad előtt, ahogyan megajándékozzátok egymást, majd koccintva hálát adtok egymásért és közös boldogságotokért? A Multiflex kanapé ugyanis tökéletesen illeszkedik hozzád és igényeidhez, éppen beleillik abba az életformában, amit Te magadnak, nektek megálmodtál.

De képzeld csak el, hogy nálatok tartjátok a barátokkal a karácsonyi partit.

Kicsi a lakás, de mégis mindenkinek helyet tudsz kínálni a MULTIFLEXEN, amely csodás, puha textiljével, minimalista stílusával, skandináv praktikumával egy nem tolakodó eleganciát kölcsönöz majd otthonodnak. Hunyd le a szemed ismét, s folytasd az általad szőtt mesét, ahogyan mindenki gratulál az otthonotokért, azért a munkáért, amellyel ezt a lenyűgöző hangulatot megteremtetted. A Multiflex kanapé ebben az atmoszférában is a segítségedre lesz!

Olyan elképesztően egyszerű, a laza elegancia jellemzi, miközben igazán praktikus bútordarab. Ha valakinek a buli után, netán egy ünnepi látogatás során valamelyik szerettednek szüksége volna egy menedékre, a MULTIFLEX ágyazható, így nem okoz majd gondot elszállásolni azt, aki kedves a szívednek.

De egy jó kis mozizáshoz, összebújós, fáradt estékhez is a Multiflex kanapé a legkiválóbb találat, hiszen ez a garnitúra nemcsak az egész napos rohanásban meggyötört testednek, a munkában megfáradt elmédnek, de békére és szeretetteljes harmóniára vágyó lelkednek is mentsvára lesz.

Ne gondolkozz hát tovább, itt az idő, hogy valóra váltsd, amit megálmodtál magadnak! Vidd haza a Multiflex kanapét, s rájössz majd, hogy nemcsak lakásod, sőt életed minden momentumával harmonizál, de olyan szeretetteljes alkalmazkodásra is képes ez a bútor, amely csak a legjobb minőségű, luxusdarabok kiváltsága. Éppen ezért jobb ha sietsz, a Multiflex kanapé. biztosan nem lesz sokáig a kínálatunkban! Érdemes még ma kapcsolatba lépned velünk, sőt mihamarabb ellátogatni bemutatótermünkbe, ahol személyesen élheted át első találkozásodat a szeretetteljes harmóniával, amit ezután biztosan nem akarsz majd elengedni többé!

Méret: 210x180x200

 
További kanapé kínálatunkai itt találja

 

X