Multiplex kanapé
Multiplex kanapéMultiplex kanapéMultiplex kanapéMultiplex kanapéMultiplex kanapé

Multiplex kanapé

269900 Ft

Nagyon modern és letisztult kanapé érkezett bútoráruházunk kínálatába. Könnyen ágyazható és egy picike ágyneműtartó is helyet kapott. Ne feledje minden termékből csak pár darab érkezik, ne maradjon le a lehetőségről.

Szuper multifunkcionális kanapé. Lenyűgözően kompakt. Színe ragyogóan párosítható bármilyen árnyalattal. Formavilága klasszikus, ám kényelme ezt felülmúlja. Anyaga eszméletlenül kellemes érzetet nyújt, emellett ellenálló és erős. Hátra dőlve roppant puha és kellemes a kartámlák támasztása is. Könnyedén fél kézzel kihúzható és ággyá alakítható, ami érdekes, hogy van egy icipici ágyneműtartója is.

Kategória: Címke:

Leírás

Multiplex kanapé ágyazható funkcióval és ágyneműtartóval szerelve.

Fiatalos külseje rengeteg kellemes tulajdonságot rejt magába. Napsárga színe ragyog, ahogy a nap vidámságot varázsolva életünk színterére. Mindennapos életünkbe kiválóan beilleszthető a Multiplex kanapé, mely praktikus, kényelmes és rendkívül mutatós. Körvonalai letisztultak nincsenek túl díszítve és formázva. A háttámla és a kartámla ívei csodálatos összhangban vannak egymással, valamint a háttámlák előtt elhelyezkedő párnák is fokozzák kényelmét.

Ülőfelületéről érdemes tudni, hogy éppen annyira kellemes tömör a habszivacs tömítés benne, hogy akár hosszabb filmek egy kedvenc könyv társaságát is élvezhetjük akár órákon át. Amennyiben valakinek még igénye lenne rá, letisztultsága kiválóan engedi, hogy kisebb párnákkal, játékos vagy éppen komoly színű és mintájú pléddel színesítse kanapéját még. Szűkebb terek és szobák csendes szegletében, nappalink kellős közepének izgalmas ékszereként is tökéletesen jól mutat majd. Érdemes kihasználni vidám színvilágát és bátran világosabb, egyúttal sötétebb falak színéhez, bútorainkhoz is társíthatjuk. Meseszerűen mutatna egy minőségi kör szőnyeg tetején is. Személyes fantáziánknak könnyedén meg fog tudni felelni, bármilyen elképzelésünk is lenne.

A Multiplex kanapé leginkább fiatalok és kisgyermekes szülők kedvence választása.

Ennek oka a kedves színe, könnyen kezelhetősége, praktikussága, és a funkciója. Gondoljunk csak bele mennyire egyszerűen és gyorsan megoldható egy szombat esti kisgyermekes találkozó akadálya. Amikor is kedvenc kanapénkon éppen gyermekek hancúroznak felhőtlen hangulatban, természetes, hogy ezt gyors elfáradás követi majd.

A hancúrozás kellemes része lehet az is, hogy tudjuk kanapénk biztos lábakon áll. Nehezen elmozdítható, avagy felborítható. Milyen jó ezzel a megnyugtató tudattal élvezni a szombat délutáni babazsúr kacagásait!

A Multiplex kanapéval már találkoztam irodai termekben, de komoly orvosi szolgáltató magán rendelőjében is ahol nagyon vagányan feldobta környezetét. Szuper jól kihasználták vidám hangulatát kontra a komoly orvosi szolgáltatásokkal szemben, bátran eltérve ezzel a megszokott visszafogott dizájntól.

Várunk Titeket szeretettel személyesen bútoráruházunkban a készlet erejéig.

Méret: 160 x 200

További sarokgarnitúra kínálatunkat itt találja

X