U-alakú ülőgarnitúra
U-alakú ülőgarnitúraU-alakú ülőgarnitúraU-alakú ülőgarnitúraU-alakú ülőgarnitúra

Nikita U-alakú ülőgarnitúra

249900 Ft

Ez az U-alakú ülőbútor kifejezetten kényelmes és praktikus, hiszen ággyá nyitható kivitelben készült. Az ágyneműtartója nagyon praktikus, ahogy elrejtették az ülőfelület alá. Ne feledje, hogy minden bútortípusból csak kevés darabszám kapható, ne maradjon le a készletről, hiszen az akció csak a készlet erejéig érvényes.

Fiatal nagycsaládosok körében hihetetlenül kedvelt bútorok egyike. Persze magától érthetődön mivel tulajdonságai kizárólag a magas szintű kényelmet képviselik. Mérete és szélessége alkalmas kisebb terek csendes szegletében egy nyugodt sarkot képviselni, ahol megnyugtató és átszellemült perceket tölthetünk el benne. Otthonunk központi helyét is beragyoghatja, ékesítheti nappalink közepét úgy, hogy körbejárható megfelelő térrel rendelkezzen. Jól mutat sötétebb és világosabb színek mellett egyaránt, legyen ez egy szép falszín vagy egy süppedős világos szőnyeg. Óriási ággyá alakítható tulajdonsága azok számára ideális, akik gyakran látják vendégül családtagjaikat, barátaikat. Ilyenkor rugalmasan és lazán tudjuk óriási egybefüggő ággyá alakítani ülőgarnitúránkat, mindenhez pedig az eszközöket tárolni az ágyneműtartó részében. Biztosak lehetünk abban, hogy feledhetetlen pihentető élményben fogja részesíteni a rajta pihenőket. Természetesen a gyermekek és a fiatalabb generáció is optimális játéktérnek használja majd, hancúrozással vagy egy laza kis beszélgetéssel. A NIKITA u alakú ülőgarnitúra lábai megbízhatóak biztos támaszkodást nyújtva bútoruknak.

Ne maradjanak le róla, a készlet erejéig várjuk érdeklődőinket!

Leírás

Nikita U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós u-alakú bútor

Ez aztán a bútor, Nikita U-alakú ülőgarnitúra kék színben megvásárolható bútoráruházunkban. Nagyon kényelmes ülőfelületekkel és párnákkal kapható. Természetesen az összes párna jár hozzá, az ára tartalmazza azokat is. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket az akció erejéig. Ne feledje, ezekből a típusú bútorokból, csak nagyon kevés érkezik az országba, így hozzánk is. A német bútor minőségét illetően nem fog kivetnivalót találni. Látogasson el hozzánk és próbálja ki élőben. Ha megtetszett mi az egész ország területére tudjuk biztosítani a kiszállítását.

Fiatalos, mégis tartós U-formájú ülőbútor ágyazható és ágyneműtartós kivitelben.

Tekintsük meg ezt a frissítően üde színekben pompázó, roppantul praktikus és kényelmes, ám megjelenésében tekintélyt sugárzó bútort. Színes fantáziával dolgoztak kivitelezőink, hiszen merész árnyalatokat és egyedi formavilágot használtak ahhoz, hogy összeálljon említett bútorunk. Játékossága az alkotásnak több részében is megjelenik. Vegyük is sorra tulajdonságait. Kezdjük azzal szemügyre vesszük a materiált, amiből van. A legmagasabb színvonalú, megbízható, minőségű szövetanyag, mely erős, hosszútávon tartós és mégsem durva, sprőd a tapintása. Érintése puha és lágy kellemes érzetet nyújt, mely fontos hiszen sok időt töltünk majd benne. A NIKITA u alakú ülőgarnitúrával nyugodtan tervezhetünk hosszútávra, mert kopásállósági és az időtállósági teszten tökéletesen kiállta a próbát. Ez azt jeleneti megbízható minőség, mely nem használódik majd el, nem fog kikopni, és eldeformálódni az idő előrehaladtával. Ülő, illetve fekvő felületének keménységéről habszivacs tömítés nyújt különlegesen komfortos támaszkodást mindenki számára. Gondolok itt az idősebb korosztályra kiknek fontos a hibátlan kényelem, optimális támaszkodás. Kiegészülve a pihe-puha hátpárnákkal szinte egyedülálló.

Az akciós ár kizárólag a készlet erejéig tart!

Elérhetőségünk

X