Pandora sarokgarnitúra
Pandora sarokgarnitúraPandora sarokgarnitúraPandora sarokgarnitúra

Pandora sarokgarnitúra jobbos

249900 Ft

Bézs árnyalatú, erős szövésű szövetből készült a bútor. A mindennapokra remek választás, mely jobbos állásban kapható. A képen látható magasított fejtámlával rendelkezik a bútor, hogy még jobban tudjon pihenni. Érdeklődjön a pontos készletről a kollégáinknál az üzletben, mivel outlet áruházként néhány darab érkezik mindegyik bútorunkból egyszerre. Több információért görgessen lejjebb az oldalon!

Leírás

Pandora sarokgarnitúra

Erős zsákszövet sarokgarnitúra a mindennapokra, ez a Pandora sarokgarnitúra. Ez a bútor remek áron vásárolható most meg üzletünkben. Kellemes bézs árnyalatban kapható a készlet erejéig. Egyik ülőrészen magasított a fejtámla, mely hozzájárul kényelmünk fokozásához.

Ezt a bútort ki kell próbálni! Ha bejön üzletünkbe személyesen győződhet meg milyen kényelmes darabról beszélünk. Outlet áruház vagyunk, így 1-2 darab érkezik típusonként a bútorokból. Üzletünkbe érdemes eljönni személyesen, hiszen óriási a választék, közel 200 féle sarokgarnitúra kapható nálunk. Kollégáink segítenek megtalálni a legjobb sarokgarnitúrát!

Várjuk szeretettel hívását!

zsákszövet, jobbos kialakítás, magasított fejtámla

mérete: 245 cm x 175 cm

További sarokgarnitúra kínálatunkat itt találja meg.

Jelenleg nem kapható!

X