Plemis ágyazható szövet garnitúra
Plemis ágyazható szövet garnitúraPlemis ágyazható szövet garnitúraPlemis ágyazható szövet garnitúraPlemis ágyazható szövet garnitúra

Plemis ágyazható szövet garnitúra

269900 Ft

Kimagaslóan kedvező áron megvásárolható garnitúra a készlet erejéig érvényes árazással.

Leírás

Plemis ágyazható szövet garnitúra

Lenyűgöző modern megjelenése igazán szembetűnő mindenki számára. Elegáns formavilága párosul a minőségi szövetanyag és a praktikumok kombinációjával. Színe kellemes sötét árnyalatú szürke, mely jól mutat világosabb, tágasabb nappaliban. Emellett sarok garnitúraként csodálatosan megtölti otthonunk csendesebb szegleteit is, avagy ékszere lesz központi színterének. Természetesen ezt mindenki saját maga ízlése szerint választja meg.

Szövet anyagának minősége a prémium kategóriát képviseli, mely biztosan erős, valamint ellenálló az idő koptatásával szemben. Nagyszerű még benne, hogy teherbíró anyag, ám sikerült úgy kialakítani, hogy érintésre bársonyos kellemes maradt. Fontos, hiszen képzeljük el hívogató bútorunkba belehuppanva, amikor azt tervezzük most kényelmesen megpihenünk egy sprőd anyaggal találjuk szembe magunkat. Mennyivel kellemesebb az élmény, ha érintése puha és lágy.

A Plemis ágyazható szövet garnitúra mélysége rendkívül pihentető, melyet minden korosztály élvezni fog egy rövid vagy hosszú megpihenés, olvasgatás, kikapcsolódás alkalmával. Elnyújtózva jobb oldali hosszított részén akár hosszabb szundikálásra is van lehetőség. Természetesen fejünket a kartámlákon megpihentetve keresztben is lazíthatunk, ki, amire vágyik.

Keménysége tartása a benne lévő habszivacsból ered, mivel egy ruganyos légies könnyed anyag, ami követi formánkat és használat végeztével felveszi a kiinduló formáját.

Ezért is tudunk hosszabb távra tervezni a Plemis ágyazható szövet sarokgarnitúrával, mert nem deformálódik, süpped be tartósan a terheléstől.

Háttámlák ívei szinte tökéletesek, a hozzá kapcsolt relax fejtámlákkal együtt ragyogóan pihentető és luxus lesz a benne töltött idő.

A fejtámlákat lehajtott állapotukban használhatjuk könnyebb tárgyak tárolására is, az éppen olvasott könyv például, vagy csak a televízió távirányítója.

A lehetőségek adottak, mint ahogy van még egy két zseniális tulajdonsága bútorunknak.

A Plemis ágyazható szövet garnitúra olyan fokú kényelmet ad, amit este hazaérve egy fárasztó nap után áhítattal és teljes pihenéssel élvezhetünk. Kiegészítve egy kellemes lágy zenével, párunkkal borozgatva egy szuper ellazult hétköznapi csodában lehet részünk. ezt a csodát megoszthatjuk vendégeinkkel is mikor egy jól sikerült este után marasztaljuk őket. Bútorunk ágyazható és még ágyneműtartó része is van. Egyszerűen könnyedén kinyitható.

Az akciós ár kizárólag a készlet erejéig tart!

 

Méret: 265 X 165

elérhetőségünk

X