Ramos-kanapé
Ramos kanapéRamos kanapéRamos kanapéRamos kanapéRamos kanapéRamos kanapéRamos kanapéRamos kanapéIzmu kanapé

Ramos kanapé

349900 Ft

Barna színű kanapé párnákkal és kényelmes rugókkal kárpitozva. mérete: 105 x 230 cm

Tündéri, bűbájos kanapé. Szolid kis garzonlakások nappalijának ékes darabja. Tökéletes kényelmet biztosít egy kuckózos estéhez, ami akár hosszúra is nyújtható komfortja miatt. Kellemes puha szövet anyaga fokozza a benne töltött élményt. Barna színe melegséggel tölt el bennünket, amindezt biztos falábakon támaszkodva. Kár lenne lemaradni erről a kedvezményes lehetőségről, személyesen várjuk Önöket.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Ramos kanapé, egy vérbeli spanyol hátvéd

Ugyan melyik nő ne akarna

Sergio Ramos spanyol világbajnok és kétszeres Európa-bajnok, valamint négyszeres Bajnokok Ligája-győztes labdarúgó, a Real Madrid hátvédjének karjaiba dőlni!? A Ramos kanapé éppen ezt az érzést fogja nyújtani annak, aki megszerzi! Persze sorolhatnánk modelleket is a pasiknak, de a lényeg az életérzés.

Ez a csodálatos, barna szövet kanapécsoda tökéletes, ha egy igazán különleges, talán épp egy vad latin focista karjaiba vágyakozó nőnek. Akár csak egy igazi, vérbeli focirajongónak a lakásáról van szó. Nemcsak formája, modern kivitelezése, színe és dizájnvilága, hanem a neve is minden hozzátok betérőnek azt sugallja majd. Ramos kanapé egy valódi spanyolos, laza, mediterrán otthon központja.

A Ramos kanapé igazán remek választás azoknak is, akiknek kicsi ugyan a lakása, de abban hatalmas szívvel és nagy vendégszertetettel szerveznek összejöveteleket. A RAMOS lesz a focinézős, vagy épp csajos mozizós összejövetelek legextrább kényelemközpontja. A Ramos kanapé olyan elképesztő kényelemmel kényezteti majd el vendégeidet, hogy alig akarnak majd távozni Tőled – és nem is kell nekik. De ez a kanapé a fárasztó hétköznapok utáni lazulás, pihentető relaxáció esetén is bizalomgerjesztő alkalmatosság. Hunyd le a szemed, s képzeld el a mindennapjaidat úgy, hogy ez a vagány, modern és mégis a meleg otthon atmoszféráját nyújtó bútor vár otthon, mint egy igazi spanyol hátvéd-bajnok!

Ám a RAMOS esetében ideje cselezni, hiszen éppen úgy, mint egy aranylabdára, erre a kanapéra is azonnal lecsapnak az éles szemű dizájnerek. Ha Te akarod megszerezni, s otthonodban tudni ezt az ülőgarnitúrát, most nincs idő a vacillálásra, azonnal lépni kell.

Munkatársaink várják hívásodat, vagy éppen személyes látogatásodat! Ez a luxusbútordarab, ilyen akciós áron csak ebben az egyedi kínálatban, rövid ideig elérhető! Érdemes minél hamarabb dönteni, a RAMOS-hoz hasonló termékeink ugyanis órák alatt gazdára lelnek.

Látogass el bemutatótermünkbe, s ha szerencséd van, ott azonnal lecsaphatsz a RAMOS-ra, utána pedig nem marad más hátra: ideje kapura lőni! Otthonodban Ramos kanapé lesz a legkényelmesebb, hátvéd!

Méret: 230cm széles

ágyazhatóság: 160 x 200 cm

További kanapé kínálatunkai itt találja

 

X