Akció!
sarokgarnitúra
sarokgarnitúrasarokgarnitúrasarokgarnitúra

Riviera sarokgarnitúra

642500 Ft 325900 Ft

Nagyon kényelmes és finom tapintású plüss szövettel. Ezen a bútoron egy pici hiba található, amely egyáltalán nem feltűnő, viszont természetesen az ár ezért ennyire kedvező.

Extravagáns külső, egyedi forma, praktikus megoldás. Kényelmes, plüss szövet anyagának tapintása finom és puha. Ülőfelülete megfelelő komforttal bír. Színvilága élénk és fűszeres mely igen felpezsdítő hatással rendelkezik. Élénkítve a hétköznapokat. Apró hibája észrevétlen, ám ár-érték arányában tökéletes. Jelenleg megtalálható a bútoráruházunk kínálatában, személyesen érdeklődjenek minél hamarabb. Ne maradjanak le róla!

Kategória:

Leírás

Riviera sarokgarnitúra állítható háttámlákkal, luxus kivitel

A Riviera sarokgarnitúra első ránézésre is egy rendkívüli és színes bútordarab. Különös színével, mely számomra egy kicsit megfoghatatlan hova sorolnám, mégis rabul ejti az ember tekintetét és kíváncsiságát. Eltűnődőm vajon a lila vagy a piros árnyalatait rejti magába, káprázatosan izgalmas, szép és kirívó is egyben.

Titokzatosan érdekes. A szövet, amiből készült, sokszor próbált minőségi és időtálló anyag. Prémium minőségben. Ebben a szín világban picit a plüsshatást kelti bennünk mikor megtekintjük, természetesen jól áll neki ez a puhaság. Játékosan és huncutul keveredik benne a hagyományos ülőgarnitúrák kényelme a modern formákkal a nem mindennapi színével megfűszerezve. Riviera sarokgarnitúra mindenképpen lendületes, színes és látványos bútort kedvelőknek ajánlanám. Azoknak a személyeknek, akiknek a kényelem a legfontosabb csak egy javaslatom marad, egyszer foglaljanak helyet benne, biztosra tudom elköteleződnek majd. A RIVIERA ülőgarnitúra színességéhez hozzá tartozik a háttámlák maximális kényelme, valamint a háttámlákat kiegészítő relax fejtámla. Így válik teljessé az élmény, amit már akkor magunkénak érezhetünk, mikor helyet foglalunk rajta. Kemény ülőfelületéből adódóan kifogástalan lesz a benne eltöltött idő. Keménységéről a habszivacs tömítés gondoskodik, ami se nem puha se nem túl kemény a saját ülőfelületünknek. Optimális komfortot nyújt hosszú órákra, ha kell. Látjuk, mennyire szélesen terülnek el azok a formás kartámlák, egyedülálló támaszkodásunkat biztosítva ezzel. Lábai kecsesek, magasak így könnyen gondoskodnak a padló hozzáféréséről tisztitás esetén. Mennyire zseniális megoldás még, melyet egyébként a kimagasló tulajdonságok közé sorolnék a Riviera sarokgarnitúra ágyazhatósága, fokozva még az ágyneműtartó funkcióval. Mesés ötlet a kivitelezőktől….

A bíborvörös színe miatt egy királyi palota előkelő termében képzelném el játékosan, ahol a fiatalok társalognak. Illedelmesen felkérik az ifjú urak a hölgyeket táncolni, majd a keringés végeztével kézen fogva kísérik őket vissza az oly nagyra becsült Riviera sarokgarnitúra kegyeibe. Csillogás, pompa, ragyogás és fényűző kényelem.

Az outlet bútorai között jelenleg elérhető, vigyázat feltűnő és igen kelendő, könnyen elfogyó ritkaság. Érdemes érdeklődni mihamarabb.

Méret:180 x 290

X