Akció!
Sammy sarok ülőgarnitúra
Sammy sarok ülőgarnitúraSammy sarok ülőgarnitúraSammy sarok ülőgarnitúraSammy sarok ülőgarnitúra

Sammy bőr sarok ülőgarnitúra piros

289900 Ft 265000 Ft

Bőr sarok ülőgarnitúra piros színben. Eredeti, minőségi bőrből készült ez a szép bútor. Króm lábai nagyon tartósak és rendkívül stabilan tartják a bútort. Biztosan feldobja a nappalit, és minőségi érzetet ad otthonának ez a szép bőr bútor. Relax állítható fejtámláival tovább tudja fokozni a kényelmét. Jobbos állásban vehető meg üzletünkben ahogy a fotón is látszik. Az oldal alján további információk vannak a bútorról.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Sammy bőr sarok ülőgarnitúra

Minőségi bőrből készült ez a prémium hatású Sammy bőr sarok ülőgarnitúra. Króm lábai nagyon elegáns hatást keltenek. Elegáns külleme miatt sok vásárlónk vett hasonlót akár irodába, stúdióba. De ha a nappaliba szánja garantáltan feldobja majd hangulatát ez a piros bőr ülőgarnitúra.

Vendégei egészen biztosan megdicsérik majd választását, mivel nemcsak szép a bútor de kényelmes is. A bőr ülőrésznél német minőségű habszivacs került felhasználásra, ami nagyon tartós minőséget képvisel. Ha pedig hétvégén, vagy esténként szeretne relaxálni ezen a bútoron akkor állítható és kényelmes relax fejtámláival ez igazán nagy élmény.

Jöjjön be hozzánk az üzletbe és próbálja ki: kapcsolat! Várjuk hívását!

mérete: 243 cm x 210 cm

X