Tokio barna sarokkanapé
Tokio barna sarokkanapéTokio barna sarokkanapéTokio barna sarokkanapé

Tokio barna sarokkanapé ágyazható

219900 Ft

Barnás erős zsákszövetből készült sarokkanapé. Ágyneműtartóval rendelkezik a bútor, valamint pár egyszerű mozdulat után ággyá is tudjuk alakítania sarokkanapét. Jobbos kialakításban kapható most nálunk akciós áron, amíg a készlet tart. Ha tetszik a bútor, keresse kollégánkat a megadott telefonos elérhetőségen! Üzletünkben személyesen is ki tudja próbálni a sarokkanapét! Még több leírást talál ha lejjebb görget az oldalon.

Leírás

Tokio barna sarokkanapé

Jobbos kialakításban kapható a Tokio barna sarokkanapé. Erős zsákszövet anyagból készült, biztos lehet abban ha emellett dönt hosszú évekig megtalálta sarokkanapéját. Nagyon praktikus ágyazható résszel is rendelkezik a bútor ezért akiknél ez fontos szempont nagyon ajánljuk vételre.

Általában néhány darabot kapunk minden bútorfajtából, így viszonylag hamar gazdára találnak, főként akciós áron. Ha esetleg házi kedvenc is velünk lakik, akkor feltétlen javasoljuk ezeket a darabokat, mert nagyon jól bírja a kiképzést a zsákszövet.

Ha megtetszett ne várjon túl sokáig, mert lehet más holnap bejön az üzletbe és lecsap rá! Ezért amint teheti látogasson el hozzánk, előtte érdemes érdeklődni a készletről telefonon!

Várjuk hívását mindennap!

mérete: 225 cm x 175 cm

további sarokkanapé és sarokgarnitúra kínálatunkat az előbbi linken éri el.

 

X