Torrent jobbos bőr kanapé
Torrent jobbos bőr kanapéTorrent jobbos bőr kanapéTorrent jobbos bőr kanapé

Torrent jobbos bőr kanapé

449900 Ft

Valódi bőrből készült luxus minőségű bőr kanapé állítható fejtámlákkal.

Ha utazott már repülővel az első osztályon akkor tudja, ha nem, akkor hamarosan meg fogja tudni, hogy milyen az igazi királyi kényelem. A Torrent szürke színű, kimagaslóan puha valódi bőrből készült. Komfortja a klasszikus „süppedős” bőrgarnitúrákat idézi, ám véleményünk szerint túl is szárnyalja azt. Aki szereti a bőrt, az csak rajongani fog tudni ezért a kanapéért. Fejtámlái természetesen állíthatóak. Ezt mindenkinek ki kell próbálnia!

Kategóriák: ,

Leírás

Torrent jobbos bőr kanapé relax fejtámlákkal

Eleganciája különleges formavilágának, valamint a stílusos íveinek köszönhető. Egyáltalán nem megszokott típus a Torrent jobbos bőr kanapé. Ugyanakkor harmóniájához hozzájárul anyagának magas színvonala és a háttámlák hajlított alakja. Színvilága kellemes melegséget árasztó, melyhez kifogástalanul illeszkednek lábai. Nem kérdés ez a bútor a szépet, jó stílust, minőségi bútorokat kedvelők körében igen keresett. Gondoljunk csak bele milyen dekoratív, hívogató egy szép irodában, ha ilyen kényelemben tárgyalhatunk.

Bőr anyaga rendkívül finom, lágy tapintású összetétel, melyen időt eltöltve pompás feltöltő érzés lesz. Ráadásául a bőr anyagra jellemzően kicsit hűvös érzetet is kelt, ám higgyék el nem fogunk megfagyni, kifejezetten jól párosul ez a két érzés, mely puha és selymes, valamint picit hűsítő. A Torrent jobbos bőr kanapé tisztán tartása nem ügyes-bajos, hiszen bármi is történik egy nedves kendővel könnyedén letörölhető és tisztítható. Természetesen vannak speciális védőszerek, amivel sokáig megőrizhetjük a bőr felület állapotát. Minősége tesztelve lett a próbákon így bizonyítottan ellenáll az idő koptatásának.

Úgyszintén vonatkozik az ülő és háttámlarészek tömítő anyagának állapotára, mely könnyű habszivacs. Erre az anyagra a légiesség, rugalmasság jellemző, ennek ellenére erős és bírja a mindennapos igénybevételt. Mégis időtálló, nem süpped, nem deformálódik a hosszútávú használat során.

Ülőrészének mélysége és szerkezete ragyogó kényelmet biztosít bármilyen korosztály számára. Fiatalok általában elnyújtózva ejtőznek majd rajta, míg az idősebbek szeretnek ücsörögve megpihenni, lazítani. Ehhez pompás kiegészítőt nyújt a relax fejtámla része, mely a háttámlákat hosszabbítja meg, egészíti ki a támaszkodást. Egy biztos nehéz lesz kiszállni kényelmének fogságából.

A Torrent jobbos bőr kanapé vagy másképpen sarokgarnitúra színvilága igazán egyedi, divatos és ízléses. Melegséget árasztó árnyalatai nagyon jól illeszkednek a világosabb háttárszínhez, avagy a sötétebb berendezési tárgyakhoz is. Éppen ezért, az irodáktól kezdve, otthonunk központi színterén, vagy éppen egy csendesebb meghitt helyen is szuper ékszere lesz terünknek, miliőnknek. Króm lábai masszívak, fokozzák stílusát.

Gondoskodik a meghitt pillanatokról, mely lehet egy kellemes társasági beszélgetés, párunkkal egy szelíd kellemes este, vagy éppen magányos olvasgatás…… a lényeg felejthetetlen lesz.

Kár lenne lemaradni róla, a készlet erejéig várjuk érdeklődőinket.

Méret: 230 X 295

X