Vader ágyazható ülőgarnitúra
Vader ágyazható ülőgarnitúraVader ágyazható ülőgarnitúraVader ágyazható ülőgarnitúraVader ágyazható ülőgarnitúra

Vader ágyazható ülőgarnitúra

289000 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra prémium szövettel.

Leírás

Vader ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra

Első ránézésre is láttszik rajta mennyire pihe-puha és kényelmes a Vader ágyazható ülőgarnitúra. Szövet anyaga igazán jól vizsgázott a kopásállósági teszteken, ráadásul amellett, hogy ilyen ellenálló rendkívül kellemes az érintése. Beleülve azt érezhetjük mintha egy gyapjas, meleg takaró ölelne körbe minket. Az ülőfelületének kényelme és tartása mely a vastag rétegű habszivacs tömítésből ered hihetetlenül fokozza majd ezt az élményt számunkra.

Habosított szivacsnak köszönhetően bátran tervezhetünk a Vader ágyazható ülőgarnitúrára hosszabb távon is, hiszen nem deformálódik és szuper tartós az idővel szemben. Aszimmetrikus formája illeszkedik otthonunk békésebb, csendesebb szegletébe is, ahol észrevétlen nyújt majd meghitt pillanatokat. Amennyiben a terek engedik színe és megjelenése elegáns, így nappalink központi színterének is ékszere lehet.  Bátran díszíthetjük és fokozhatjuk stílusának arculatát egyéb berendezési eszközökkel. Gondolok itt egy ízléses dohányzóasztalra, ami például egy ízléses süppedős szőnyegen pihen, természetesen ez mindenki személyes ízlésétől és választásától függ majd. Színe könnyedén illeszkedik és harmonizál más bútortársakkal.

Kartámla része lágy ívével tökéletesen harmonizál a háttámlák dőlésének vonalaival.

Háttámlái előtt elhelyezett párnákkal csodálatosan alátámaszthatjuk hátunkat, ezzel is törekedve a tökéletes pillanatok megélésére. Képzeljék csak el egy hosszú fáradt hét után, mikor körülöttünk elcsendesedik minden, távolból halk zene szól, a félhomályban helyet foglalunk, hátra dőlve ízlelgetjük kedvenc borunk, melynek minden momentumát kényelemben kiélvezhetünk. Varázslatos és felejthetetlen élmény lesz.

Mélysége és szélessége alkalmazkodik minden generáció igényéhez. Nyugodtan elidőzhetnek idősebb rokonaink is egy jó könyv vagy délutáni pihenés kedvére. Lábainak funkciója roppant fontos, hiszen ágyazható tulajdonságát kihasználva fontos a biztos támaszkodás bútorunknak. Króm felületűek, strapabíróan és biztosan tartják meg a Vader ágyazható ülőgarnitúrát. Fekhellyé alakítása könnyedén kivitelezhető, kevés erőkifejtéssel kihúzható, majd az ágyneműtartó részében tárolt eszközökkel megágyazható. Kisebb vagy nagyobb gyermekek egyaránt élvezni fogják a teret mely lehetővé teszi az elnyújtózást vagy ugrabugrálást.

Tökéletes választás a hétköznapok és a hétvégék kikapcsolódásához.

Ne maradjanak le róla, a készlet erejéig várjuk szeretettel érdeklődőinket személyesen bútoráruházunkban.

Méret: 270 x 210

 

X