Vendra U-alakú garnitúra plüss szövettel
Vendra U-alakú garnitúra plüss szövettelVendra U-alakú garnitúra plüss szövettelVendra U-alakú garnitúra plüss szövettelVendra U-alakú garnitúra plüss szövettel

Vendra U-alakú garnitúra plüss szövettel

Nagyon kényelmes, elsősorban a kis beülési mélységet kedvelőknek ideális. Ez aszt jelenti, hogy egy átlag magasságú embernek a derekát is alátámassza a bútor háttámlája.

Ágyazható funkcióval szerelve!

Prémium kategóriás szövet, síkrugós kialakítás, prémium habszivacs.

Leírás

mérete: 295cm x 195cm x 150cm

A hátadért szeretnél tenni, épp ezért egy olyan kanapét keresel, amely a derekadat is alátámasztja?

Vendra U-alakú garnitúra plüss szövettel. Nos, ez esetben ez a kanapé a Vendra U-alakú garnitúra nagyon jó megoldás, elsősorban a kis beülési mélységet kedvelőknek ideális. Ez azt jelenti, hogy egy átlag magasságú embernek a derekát is alátámassza a bútor háttámlája.  Természetesen nem csak ez az egyetlen előnye ennek a minőségi darabnak, ágyazható funkcióval szerelve kínáljuk. Amennyiben kellene egy esetleg két plusz fekvőhely ezt be tudod vetni. Nem kell attól félj, hogy reggel a kedves vendégeid panaszkodni fognak, hogy milyen rosszul aludtak, hiszen e kanapé kialakítása olyan, hogy minőségi alvást garantál. Megéri akár minden nap ezen pihenni, meglátod nagyon jó érzés lesz ezen ébredni reggelente.

Egy kanapétól a legfontosabb elvárás az, hogy kényelmes legyen, ez a darab maximálisan kielégíti eme elvárásunk.

Prémium kategóriás szövet, síkrugós kialakítás, prémium habszivacs, ezek mind mind ezt a célt szolgálják. Hangsúlyos szerep jut a lakás hangulatát tekintve is egy kanapénak, amiben biztos lehetsz, ez a darab remekül fog illeszkedni a lakásodba, színe miatt eleganciát sugározz és a modern lakásokban is tökéletesen helyt áll.

A mérete: 295 cm x 195 cm x 150 cm, nem foglal sok helyet, épp emiatt panel lakásodban is ideális lehet, annak ellenére, hogy nem foglal sok helyet ágyazható funkcióval is rendelkezik.

Weboldalunkon több mint kétszázötven kanapét tudsz megtekinteni és miután megtetszett egy darab vagy esetleg több, javasoljuk nézz be áruházunkba, ahol személyesen is ki tudod próbálni és el lehet dönteni megfelel e vagy sem az elvárásaidnak. Csak személyesen éri meg kanapét venni, hiszen így tudjuk eldönteni, számunkra kényelmes e vagy sem. Az ár a készlet erejéig érvényes, változtatási jogot mi nem tartunk fent, nálunk nincs kisbetűs rész! Erre a darabra egy év teljes körű garanciát adunk csak minőséget kínálunk a piacon a legkedvezőbb áron immár sok éve már!

Az ár a készlet erejéig érvényes, változtatási jogot mi nem tartunk fent, nálunk nincs kisbetűs rész! 🙂

1 év teljes körű garancia!

Érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

X